Přejít k hlavnímu obsahu

Známe podobu finální šestnáctky Logitech FIFA COOL Ligy! Komu se nejvíce zadařilo v druhém dni?

24. 10. 2021 | 20:44 EA SPORTS FC 24 Live coverage
První den Logitech FIFA COOL Ligy je za námi a logicky tím pádem přichází i ten druhý. Dnes jsou na programu skupiny C a D, kde se převážně bude sledovat výkon DRMiho společně s Matejsem, protože tihle dva patří k tomu nejlepšímu, co na naší scéně máme. Speciálně jejich úvodní duel můžete od 18:15 sledovat na našem Twitch kanále PLAYzoneCZ, tak se zastavte!
Druhý den Logitech FIFA COOL Ligy je tady!
Druhý den Logitech FIFA COOL Ligy je tady!
Zdroj: PLAYzone

Včerejšek nám nabídl mnoho hezkých momentů, ale také zklamání pro čtveřici hráčů, která nepostoupila v lize dále. Bohužel míst není nekonečno a dneska se o další čtyři postupová místa utká osmička borců ze skupin C a D. Jak jsme již zmínili DRMiho z Cryptovy a Matejse z Entropiqu, tak musíme také nahlédnout na CptKubajze a MrRiciho, kteří se mohou potkat už ve třetím zápase skupiny C. Stream začíná v 15:00 na Twitch kanále PLAYzoneCZ, ale pokud byste náhodou nestíhali, tak o všem důležitém vás budeme informovat v tomto článku.


Ze skupiny C podle očekávání mnohých postupuje MrRici, jakožto jediný neporažený a CptKubajz, který prošel celým losers bracketem. Sice se to očekávalo, ale ani výkon FCMARTINA nebyl špatný a sledovat jeho zápasy bylo velice atraktivní i pro nezaujatého fanouška, tak doufejme, že se příště dokáže představit lépe a ještě o něm na naší scéně uslyšíme.

Je hotovo! Elitní šestnáctku v Logitech FIFA COOL Lize uzavírají podle očekávání dvě hvězdy – DRMi10 a Matejs. Bohužel jejich vzájemný zápas nebyl vůbec vyrovnaný a DRMi předvedl parádní show, ale už v následujících týdnech je budeme moct sledovat také proti ostatním nejlepším hráčům na naší scéně. Pro dnes je to od nás ovšem vše, takže přejeme hezký zbytek nedělního večera a hodně štěstí v balíčcích.

Skupina C
 CptKubajz2      
    FCMARTIN4   
 FCMARTIN3      
        MrRici 
 Sirisetsedm1      
    MrRici6   
 MrRici2      
         
    FCMARTIN4   
 CptKubajz1     CptKubajz 
    CptKubajz5   
 Sirisetsedm0      
Skupina D
 Lukas221      
    Mrkyy2   
 Mrkyy2      
       DRMi10 
 Matejs0      
    DRMi105   
 DRMi106      
         
     Mrkyy0   
 Lukas220     Matejs 
    Matejs4   
 Matejs4      
PLAYzone
PLAYzone
Foto: PLAYzone
Štítky: FIFA COOL liga
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.