Přejít k hlavnímu obsahu

benq1: S Canniem jsme nikdy za zle nebyli

30. 9. 2017 | 13:48 Counter-Strike 2
V Praze se samozřejmě nachází i coach týmu eSuba, Tomáš "benq1" Masaryk. A benq1 si našel čas na to, aby nám zodpověděl pár otázek. Překvapila ho výhra nad Alza.eXatus? Jak vidí šance eSuby proti Trust.Universe? Odpovědi nejen na to najdete v našem rozhovoru.
Výchozí obrázek

V Praze se samozřejmě nachází i coach týmu eSuba, Tomáš "benq1" Masaryk. A benq1 si našel čas na to, aby nám zodpověděl pár otázek. Překvapila ho výhra nad Alza.eXatus? Jak vidí šance eSuby proti Trust.Universe? Odpovědi nejen na to najdete v našem rozhovoru.

Ahoj, jak si zatím užíváš Vodafone YOU FEST? Máš aspoň chvíli času na to, aby sis akci prolezl?

Festival se mi zatím líbí, je tu opravdu dost lidí, což je velké pozitivum. Atmosféra zde zatím panuje skvělá, takže si to rozhodně užívám!

Zlatým hřbetem herní části bude finále ROG COOL Ligy, ve kterém bude o zlato bojovat i tvoje eSuba. Jak jste se na turnaj připravovali? Myslíš, že jste tréninku věnovali dostatek času?

Trénovali jsme dost, nepřipravovali jsme se ale přímo na zápas proti Trust.Universe, byl to dost obecný trénink. Věřím, že jsme připraveni dobře, snad tedy podáme také dobrý výkon!

Na stage se představíte v nové sestavě poprvé, zapadli už Pechyn s Canniem do týmu či se stále teprve rozehřívají?

S kluky jsme hráli dostatek času na to, abychom se s nimi sehráli. Do týmu zapadli jak herně, tak lidsky, takže to, že jsou zde relativně nově, by problém být neměl.

Právě Cannie, resp. Gunrunners, vám zavřeli vrátka na finále první COOL Ligy. Tehdy jsi nešetřil nepěknými slovy na Cannieho adresu. Vnímáš ty a Cannie tento nešvar či je to již za vámi?

Psal jsem to chvíli potom, co nás, tehdy dost neznámí, Gunrunners porazili, takže se do toho zapletl můj pocit frustrace, opravdu to nebylo tak horké, jak se mohlo zdát. Canniemu jsem prakticky ihned objasnil, jak jsem to myslel, takže jsme spolu za zle nebyli.

Proti vám bude stát Trust.Universe. Jak hodnotíš vaše šance na zisk titulu? Považujete sami sebe za favorita?

Tak minimálně na papíře favorité jsme. Nezanedbatelnou roli bude hrát i to, že pro kluky z Universe to je první velká LAN akce, psychicky na tom asi nebudou nejlépe, věřím tedy, že zvládneme vyhrát.

Do finále jste se dostali i díky výhře nad Alza.eXtatus. Překvapilo tě, že jste je dokázali udolat?

Pravdou je, že eXtatus mají lepší zázemí a herně jsou celkem napřed. Po první mapě to moc nadějně nevypadalo, ale když jsme zvládli vyhrát druhou, už jsem věřil, že to dotáhneme do úspěšného konce.

Díky za rozhovor, pár slov pro fanoušky na závěr?

Děkuji vám za podporu, kterou posíláte eSubě a držte nám palce i teď!

miluju videohry a hlavně ligu legend