Přejít k hlavnímu obsahu

Beşiktaş zakladá eSport tým i s českým hráčem

20. 1. 2015 | 22:13 League of Legends
Velká sportovní organizace Beşiktaş, která je známá například svým tureckým fotbalovým klubem s výbornými fanoušky, vstupuje dnešním dnem do elektronického sportu. O to více je tato zpráva radostnější, že v jeho barvách uvidíme i českého hráče!Že by se nám blýskalo na dobu, kdy velké sportovní organizace začnou vstupovat i do eSportu? Pokud by tomu tak bylo, tak bychom se mohli dočkat velkého rozvoje mezi organizacemi díky peněžním dotacím. Beşiktaş je první rybou, kdo bude další?
Výchozí obrázek

Velká sportovní organizace Beşiktaş, která je známá například svým tureckým fotbalovým klubem s výbornými fanoušky, vstupuje dnešním dnem do elektronického sportu. O to více je tato zpráva radostnější, že v jeho barvách uvidíme i českého hráče!

Že by se nám blýskalo na dobu, kdy velké sportovní organizace začnou vstupovat i do eSportu? Pokud by tomu tak bylo, tak bychom se mohli dočkat velkého rozvoje mezi organizacemi díky peněžním dotacím. Beşiktaş je první rybou, kdo bude další?

Besiktas Jimnastik Kulubu

Co je ale pro českého fanouška poctou, tak do League of Legends týmu Beşiktaş přestupuje i český hráč. Tomáš 'Nardeus' Maršálek po Hitpoint Masters odešel do zahraničí a působil v tureckém týmu Aces High, který nyní přechází pod barvy celku Beşiktaş. Jasným cílem týmu je postup do LCS, ale tento půlrok ještě BJK čekají boje v evropské Challenger Series. A taky kvůli tomu se nyní tým včetně Nardeuse stěhuje do gaming house.

Sestava Besiktas Jimnastik Kulubu:

{#Turecko} Berke 'Thaldrin' Demir - Top Laner
{#Turecko} Muhammed 'Theokoles' Işık - Jungler
{#Norsko} Isak 'Energy' Pettersen Fjell - Mid Laner
{#Česká Republika} Tomáš 'Nardeus' Maršálek - Marksman
{#Turecko} Mustafa Kemal 'Dumbledoge' Gökseloğlu - Support

Zdroj: Fan stránka Tomáše 'Nardeus' Maršálka

Štítky: Besiktas, Nardeus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.