Přejít k hlavnímu obsahu

BlackTrains přijmají CS 1.6 tým

15. 12. 2007 | 15:08 Counter Strike 1.6
Možná tomu někteří nevěří, ale je to tak. Counter-Strike sekce patřila k týmu BlackTrains téměř odjakživa. Hráči s tagem BT se na online bojištích pohybují již od roku 2ooo, což je s pauzou v roce 2004-2005 téměř 7 let. Za tu dobu se v barvách BlackTrains.cs sekce vystřídala pěkná řádka hráčů. Největší slávu pro BT zajistili již legendární hráči jako Alex, Bruce, Stalker, Neharia, Riki, Izverg, Diadora. Z těchto hráčů zůstal doposud aktivní pouze Izverg, kterého hraní CSka neomrzelo ani po těch letech.
Výchozí obrázek

Možná tomu někteří nevěří, ale je to tak. Counter-Strike sekce patřila k týmu BlackTrains téměř odjakživa. Hráči s tagem BT se na online bojištích pohybují již od roku 2ooo, což je s pauzou v roce 2004-2005 téměř 7 let.

Za tu dobu se v barvách BlackTrains.cs sekce vystřídala pěkná řádka hráčů. Největší slávu pro BT zajistili již legendární hráči jako cze Alex, cze Bruce, cze Stalker, cze Neharia, svk Riki, ukrajina Izverg, cze Diadora. Z těchto hráčů zůstal doposud aktivní pouze Izverg, kterého hraní CSka neomrzelo ani po těch letech.

Když jsme se rozhodli před 2,5 lety postavit BT opět na nohy, a začali hrát pod tímto názvem, zvedla se velká vlna nevole a flejmu. Každý v té době odsuzoval a nadával sestavě s hráči:

cze Milan "Monty" Stanislav
cze Tomáš "SinneR" Brnka
cze Tomáš "schnappi" Kohoutek
cze Michal "Huvi" Huvar
cze Michal "mikke" Horáček

Právě tohle byla po roční přestávce nová sestava hající barvy našeho týmu.

Postupem času se podařilo tým BT dostat zpět tam, kde byl..S vyjímkou roku 2004 se náš tým pravidelně účastnil MČR @ InvexCupu, kde se mu v roce 2006 podařilo v konkurenci 16ti kvalifikovaných týmů vybojovat 3.místo po těsné prohře s borci z nEophyte.

Na posledním InvexCupu se většina z těch, kteří byli součástí nové éry BT v roce 2005 loučila s aktivním hraním (cze SinneR, cze schnappi, cze mikke + doplněni o hráče cze efron, cze shejen).

Dnešním dnem představujeme novou Counter-Strike 1.6 sekci, která bude reprezentovat naše barvy. Doufáme že minimálně naváže na předchozí úspěchy a stane se tak součástí naší "rodiny".

Nová sestava cze BlackTrains.cs je následující:
cze Stanislav "Andel" Flax ; 19let ; Karviná
cze David "virten" Kaczmarczyk ; 17 let ; Karviná
cze Zdeněk "gOrO" Rozbroj ; 18let ; Karviná
cze Michael "fazol" Kluďák ; 16let , Karviná
cze Václav "sarys" Kazík ; 16 let ; Kartviná

Poslední úspěchy tohoto týmu jsou: 5-6. místo na InvexCupu 2007 a 3.místo na posledním mezihernovém turnaji..Doufáme, že se nerozpoutá flame jako před více jak 2 lety u předchozí sestavy

Na závěr jim za celý tým BlackTrains přeji hodně štěstí a zdatné výsledky.