Přejít k hlavnímu obsahu

Blade: Odchod Cannieho nás poznamenal

30. 9. 2017 | 12:39 Counter-Strike 2
Na YOU FESTu nechybí ani kapitán týmu eEriness, Roman "blade" Pilný. Rozhodli jsme se tedy položit mu pár otázek. Zdravím, jak se ti tady na Vodafone YOU FESTU zatím líbí?Ahoj, celou akci zatím hodnotím pozitivně. Organizátoři odvedli skvělou práci, super je, že je jedno, jestli se zajímáš o módu, videohry či YouTubery, tady si to svoje prostě najde každý.
Výchozí obrázek

Na YOU FESTu nechybí ani kapitán týmu eEriness, Roman "blade" Pilný. Rozhodli jsme se tedy položit mu pár otázek. 

Zdravím, jak se ti tady na Vodafone YOU FESTU zatím líbí?

Ahoj, celou akci zatím hodnotím pozitivně. Organizátoři odvedli skvělou práci, super je, že je jedno, jestli se zajímáš o módu, videohry či YouTubery, tady si to svoje prostě najde každý.

Trhákem herní části je bezpochyby finále ROG COOL ligy v CS:GO. Tvůj tým eEriness nebyl daleko k postupu, co se stalo, že jste nezvládli koncovku a vypadli těsně před branami LAN části? 

Hlavní problém byl, že jsme nemohli hrát v stálé sestavě, protože těsně před turnajem od nás odešel Cannie a náhradu jsme hledali fakt narychlo. Kaparzo, který měl zaskočit původně, proti eSubě hrát nemohl, takže jsme do poslední chvíle nevěděli, v jaké sestavě nastoupíme. Nakonec jsme našli toms1ka, ale nebyli jsme ani trochu sehraní, nepodali jsme tedy takový výkon, jaký bychom chtěli. 

Roman "blade" Pilný na MČR 2016

Zmínil jsi odchod Cannieho, ten přešel právě k konkurenční eSubě. Myslíš, že za Vaším selháním stojí i odchod tohoto mladého talenta?

Určitě nás jeho přestup poznamenal. Největší problém byl, že Cannie, náš bývalý IGL, znal naší hru, museli jsme tedy dost improvizovat, protože kdybychom hráli to, co normálně, eSuba by od začátku tušila, na co se chystáme. 

A jak vidíš finále ty? Myslíš, že eSuba dosáhne v pozměněné sestavě na zlato či ji zastaví nadějní Trust.Universe?

eSuba je bezpochyby favoritem, především proto, že kluci z UNIVERSE nejsou zvyklí hrát před tak velkým publikem. Jestli se ale kluci udrží psychicky v pohodě, zápas to bude dost vyrovnaný.

Díky za rozhovor, chtěl bys něco vzkázat svým fanouškům?

Moc vám všem děkuji za podporu nejen mě, ale především eEriness jako týmu!

miluju videohry a hlavně ligu legend