Přejít k hlavnímu obsahu

Cannie a Pechyn oficiálně u eSuby

28. 9. 2017 | 20:32 Counter-Strike 2
Testovací období je u konce, eSuba se konečně může opět pyšnit kompletní CS:GO týmem.
Výchozí obrázek

Testovací období je u konce, eSuba se konečně může opět pyšnit kompletní CS:GO týmem.

Žádnému fanouškovi domácího Counter-Strike jistě neutekly změny u eSuby, jedné ze stálic domácí scény a aktuálně druhého týmu MČR klasifikace. Po prohře nad Alza.eXtatus v rámci swiss části ROG COOL ligy přišel neočekávaný bench Jiřího 'oKKo' Trojana a Davida 'Kaparzo' Laciny v naváznosti na přetrvávající neshody v týmu. Již na předcházející LAN akci Quietus Day si trenér a kapitán v jedné osobě otestoval Martina 'Pechyn' Pechouška a Dominika 'Fraged' Herze z tehdejších Fraternitas. Jen jeden z nich nakonec uspěl a dostal v sestavě šanci jako tryout.

V prvních dnech se skloňovala různá jména, ale k Pechynovi se nakonec připojil talentovaný Hubert 'CaNNiE' Ludwig, který v první polovině letošního roku vletěl na scénu jako hurikán a přes Gunrunners a eEriness dostal šanci u domácí stálice, modré krve. Oba hráči byli pod eSubou až do dnešního dne na zkoušku, ta je však u konce. Odměnou za úspěch v rámci online části play-off ROG COOL ligy je posun Pechyna s Canniem do základní sestavy eSuby. Na sobotním vyvrcholení v rámci Vodafone YOU FESTu tak bude šestičlenný squad bojovat již jako oficiální tým.

Pro závěrečnou část sezóny se soupiska eSuby ustálila, co však bude s hráči, kteří její tábor opustili? S Kaparzem se ve velkém mluví o přestupu do eEriness, kde by si tak pouze vyměnil místo s Canniem a tým tak získal zkušeného snipera s možnostmi vést hru. Nesporné kvality oKKa také jistě nebudou přehlédnuty a byla by škoda, kdybychom střelce jeho kalibru neviděli zamířit do žádného týmu. Oba hráči nebudou vůči eSubě od 1. října smluvně vázáni, a tak jejich přesunu nic nebrání. Do jakého působiště byste Kaparza s oKKem nejraději viděli se přestěhovat?

Nynější sestava eSuby:

{#Slovenská Republika} Ľuboš 'HenkkyG' Ilko
{#Česká Republika} Jan 'BLUEE' Škaloud
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Česká Republika} Martin 'Pechyn' Pechoušek
{#Česká Republika} Hubert 'CaNNiE' Ludwig

{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk - nehrající kapitán

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.