Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč Nardeus šampionem turecké LCS

4. 4. 2015 | 16:44 League of Legends
V letošní sezóně se kromě evropské a americké LCS rozjela i takzvaná turecká LCS, tedy alespoň tak se jí obecně říká. A v této lize máme i výraznou českou stopu!UPDATE 3.4. | Velký finálový zápas je naplánován na tuto sobotu, hrát se začne přesně v poledne! Budete na streamu fandit Nardeusovi, aby si přidělil ten nejlepší narozeninový dárek?
Výchozí obrázek

V letošní sezóně se kromě evropské a americké LCS rozjela i takzvaná turecká LCS, tedy alespoň tak se jí obecně říká. A v této lize máme i výraznou českou stopu!

UPDATE 3.4. | Velký finálový zápas je naplánován na tuto sobotu, hrát se začne přesně v poledne! Budete na streamu fandit Nardeusovi, aby si přidělil ten nejlepší narozeninový dárek?


Před dvěma měsíci jsme vás informovali o tom, že známá světová organizá organizace Besiktas vstupuje i do eSportu a nabírá tým, ve kterém mimojiné působí i český zadák Tomáš 'Nardeus' Maršálek. Tým se pod novým názvem brázdil zimní částí sezóny soutěže 2015 Turkish Champions League, kde byl stále je více než úspěšný!

Turecký tým s českým zadákem tento víkend hraje finále zimní sezóny. Sobotní semifinálové utkání je již za námi a i díky výkonu Nardeuse se Besiktas eSports Club dostává do finále po vítězství nad celkem Atlas v poměru 3-0! V nedělním zápase je pak bude čekat vítěz z duelu mezi HWA Gaming a Dark Passage, kteří si loni zahráli na světovém šampionátu!

2015 Turkish Champions League - Winter Season
SemifináleFináleVítěz
bo5bo5 
 
{#Turecko} Besiktas eSports
3   
 28. 3. 14:00 {#Turecko} Besiktas eSports3 
{#Turecko} ATLAS eSports0   
   4. 4. 12:00 {#Turecko} Besiktas eSports
{#Turecko} Dark Passage3  Vítěz
 29. 3. 14:00 {#Turecko} Dark Passage0 
{#Turecko} HWA Gaming1   
 

 

Štítky: Besiktas, LCS TR, Nardeus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.