Přejít k hlavnímu obsahu

CPL Nordic rozlosování

4. 11. 2006 | 23:48
Jako další akce ze seriálu CPL World Season nás čeká od 30.listopadu do 3. prosince zastávka s názvem CPL Nordic. Ta si za místo konání vezme slavnou soutěž DreamHack, která se bude konat ve švédském Jönkopingu. Tato soutěž bude tahákem pro mnoho dychtivých očí z counter-strikové fanouškovské komunity. Sjedou se k ní totiž ty nejlepší světové týmy a o zajímavé okamžiky a zápasy tak nouze rozhodně nebude. Vítěz tohotoročního klání si s sebou odveze nejen hodnotné prize money, ale také vstupenku na CPL Final, které je na programu zhruba v polovině prosince (16.-20.) v USA. Níže můžete nalézt rozlosování všech čtyř zajímavých skupin, které doplní ještě dva zatím neznámé týmy čekající na svoji kvalifikaci. Na závěr nezbývá než dodat, že až nastane ten pravý čas, tak budete moci být u toho s naší plnou reportáží z celé akce. Skupina A: NiP Inzania aAa TBD Skupina B: SK Gaming Raw-Gaming Global Gaming TBD Skupina C: MiBR, Imbalanced Volt Gaming Les Seules Skupina D: mTw GoodGame Begrip Fr0zen Hellguardz
Výchozí obrázek

Jako další akce ze seriálu CPL World Season nás čeká od 30.listopadu do 3. prosince zastávka s názvem CPL Nordic. Ta si za místo konání vezme slavnou soutěž DreamHack, která se bude konat ve švédském Jönkopingu. Tato soutěž bude tahákem pro mnoho dychtivých očí z counter-strikové fanouškovské komunity. Sjedou se k ní totiž ty nejlepší světové týmy a o zajímavé okamžiky a zápasy tak nouze rozhodně nebude. Vítěz tohotoročního klání si s sebou odveze nejen hodnotné prize money, ale také vstupenku na CPL Final, které je na programu zhruba v polovině prosince (16.-20.) v USA.

Níže můžete nalézt rozlosování všech čtyř zajímavých skupin, které doplní ještě dva zatím neznámé týmy čekající na svoji kvalifikaci.

Na závěr nezbývá než dodat, že až nastane ten pravý čas, tak budete moci být u toho s naší plnou reportáží z celé akce.

Skupina A:
svedsko.gif NiP
svedsko.gif Inzania
nemecko.gif aAa
world.gif TBD

Skupina B:
svedsko.gif SK Gaming
finsko.gif Raw-Gaming
svedsko.gif Global Gaming
world.gif TBD

Skupina C:
brazilie.gif MiBR,
dansko.gif Imbalanced
svedsko.gif Volt Gaming
svedsko.gif Les Seules

Skupina D:
nemecko.gif mTw
nemecko.gif GoodGame
svedsko.gif Begrip
svedsko.gif Fr0zen Hellguardz

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF