Přejít k hlavnímu obsahu

CZ scéna: nový squad sUicidE.cz

12. 9. 2006 | 17:08
Dnešními dny došlo k vytvoření nového nadějného klanu , sice složeného z méně známých hráčů , ale s důležitou chutí proslavit se a bojovat o slušné výsledky na české Counter-Strike scéně. Squad si vybral jako své působiště klan suicide , který byl již delší dobu bez cs týmu. Jak už jsem řekl , tak podle slov jednoho z hráčů chce tento tým podávat solidní výkony na mezihernových turnajích , prokousat se do 1.-2. AMD ligy a neztratit se ani v konkurenci známějších klanů. Nebližší akcí , které se hodlají zúčastnit je BattleZone CS 5vs5 turnaj , který proběhne 24.9.2006 v Praze.
Výchozí obrázek

Dnešními dny došlo k vytvoření nového nadějného klanu , sice složeného z méně známých hráčů , ale s důležitou chutí proslavit se a bojovat o slušné výsledky na české Counter-Strike scéně.

Squad si vybral jako své působiště klan suicide , který byl již delší dobu bez cs týmu. Jak už jsem řekl , tak podle slov jednoho z hráčů chce tento tým podávat solidní výkony na mezihernových turnajích , prokousat se do 1.-2. AMD ligy a neztratit se ani v konkurenci známějších klanů. Nebližší akcí , které se hodlají zúčastnit je BattleZone CS 5vs5 turnaj , který proběhne 24.9.2006 v Praze.

Více informací naleznete na webu http://www.suicide.cz , který by se měl dát co nejdříve do pohybu.

Sestava suicide.cz:

Chadim "zartax" Mirek - CL
Gerhát "Ger1" Patrik
Hamerník "g!" Zbyněk
Medek "RenoRejns" Pavel
Gawlowski "sula" Lukáš

Nezbývá než jen popřát mnoho štěstí a doufat , že tým nepotká stejný osud jako mnoho dalších "týdenních" klanů.

by infstar for Sandruska and Kamilka !