Přejít k hlavnímu obsahu

Defeaters končí??

24. 10. 2006 | 16:19
Na oficiálních stránkách slovenského klanu Defeaters se objevila šokující zpráva. Autorem je majitelel a leader klanu Marián "h4" Obal. Informuje o dlouho trvajících problémech v klanu, jak s managementem, tak i se sponzory. Tyto a další uváděné okolnosti znamenají v tuto chvíli odchod jednoho z nejlepších týmů Slovenska do neaktivity.
Výchozí obrázek

defeaters.gif

Na oficiálních stránkách slovenského klanu slovensko.gif Defeaters se objevila šokující zpráva. Autorem je majitelel a leader klanu Marián "h4" Obal. Informuje o dlouho trvajících problémech v klanu, jak s managementem, tak i se sponzory. Tyto a další uváděné okolnosti znamenají v tuto chvíli odchod jednoho z nejlepších týmů Slovenska do neaktivity.

"tím DEFEATERS prechádza do inaktivity, ktorá môže byt docasná, no nevylucujeme ani pernamentnost tohto stavu.""tím DEFEATERS odchádza zo všetkých aktuálnych líg, v ktorých sme registrovaní, t.j.: e-Sports.sk CSL liga, GigaByte united-games.cz liga, AMD progamers.cz liga, esl liga""tím DEFEATERS vyhadzuje komplentnú sekciu DEFEATERS.Fifa, ďakujeme za reprezentovanie nášho tímu v tejto hre, predovšetkým steph4novi na WCG 2006""tím DEFEATERS vyhadzuje komplentný manažment, t.j. Ladislav "Lao" Noskovic a Peter "Neaul" Sýkora""hráci tímu DEFEATERS komplentne koncia s "profesionálnym" hraním hry Counter-Strike" tím DEFEATERS "zatvára" svoje brány, t.z. nepríjma žiadnych hrácov, sekcie a pod.

zdroj: http://www.defeaters.eu.