Přejít k hlavnímu obsahu

Defeaters: Soutěž! - Výsledky!

31. 10. 2006 | 17:57
Na webových stránkách nedávno rozpadlého klanu Defeaters se objevila zpráva o soutěži. Pro výherce jsou připravena jedna z nejlepších sluchátek na trhu - Icemat Siberia In: Ear Headset. Tato sluchátka tlumí nežádoucí zvuky z okolí a dají se použít např. k MP3 přehrávači, nooteboku, PSP, při IP telefonování atd. Abyste mohli sluchátka získat, musíte odpovědět na 3 otázky týkající se klanu Defeaters: 1. Kdo koho zabil v posledním kole EC zápasu Defeaters vs mTw?2. Kde a kdy byl založen klan Defeaters a kteří dva hráči jsou za to zodpovědní? 3. Od kterého měsíce je tým Defeaters podporován firmou SteelSeries? Správné odpovědi můžete začít posílat 1.11. 2006 od 13:37 na mail: h4@defeaters.eu. Nezapomeňte připojit své jméno, nick a adresu. Výherci se stanou první dva soutěžící, kteří odešlou správnou odpověď na výše uvedený e-mail. Nicky výherců budou zveřejněny toho samého dne večer. UPDATE: Ako ste si všimli prvá otázka sa dala pochopiť dvojako. Na jednej strane tí, čo odpovedali, že murco zabil sNeja majú pravdu, ale na strane druhej, úplnu pravdu majú tí, čo vypísali všetky fragy posledného kola.
Výchozí obrázek

Na webových stránkách nedávno rozpadlého klanu Defeaters se objevila zpráva o soutěži. Pro výherce jsou připravena jedna z nejlepších sluchátek na trhu - Icemat Siberia In: Ear Headset. Tato sluchátka tlumí nežádoucí zvuky z okolí a dají se použít např. k MP3 přehrávači, nooteboku, PSP, při IP telefonování atd.

Icemat Siberia In:Ear Headset


Abyste mohli sluchátka získat, musíte odpovědět na 3 otázky týkající se klanu Defeaters:

1. Kdo koho zabil v posledním kole EC zápasu Defeaters vs mTw?
2. Kde a kdy byl založen klan Defeaters a kteří dva hráči jsou za to zodpovědní?
3. Od kterého měsíce je tým Defeaters podporován firmou SteelSeries?

Správné odpovědi můžete začít posílat 1.11. 2006 od 13:37 na mail: h4@defeaters.eu. Nezapomeňte připojit své jméno, nick a adresu. Výherci se stanou první dva soutěžící, kteří odešlou správnou odpověď na výše uvedený e-mail. Nicky výherců budou zveřejněny toho samého dne večer.

UPDATE:

Ako ste si všimli prvá otázka sa dala pochopiť dvojako. Na jednej strane tí, čo odpovedali, že murco zabil sNeja majú pravdu, ale na strane druhej, úplnu pravdu majú tí, čo vypísali všetky fragy posledného kola.

Rozhodol som sa, že spravím kompromis. Vyhráva ten, čo bol najrýchlejši s odpoveďou "murco zabil sNeja" a najrýchlejší so všetkými fragmi.

Sluchátka teda získavajú:

1. Vladimír "Avenger" Majerník
2. Antraxxx 

Výhercom gratulujeme a ostatným ďakujeme za účasť. 



Zdroj: www.defeaters.eu