Přejít k hlavnímu obsahu

DH Masters: Astralis berou zlato, s1mple MVP

22. 4. 2018 | 19:38 Counter-Strike 2
Výchozí obrázek

Skupiny DH Masters Marseille jsou u konce a my byli svědky hned několika překvapení. To první se urodilo hned ve skupině A, kde domácí G2 Esports podlehli Teamu EnVyUs a oba jediná francouzští zástupci se následně pakovali z turnaje hned v úvodní části. Vítězem béčka se pak stali hráči Ninjas in Pyjamas, což znamenalo, že jednoho z dvojice SK Gaming, mousesports neuvidíme v play-off. Nakonec padla karta na brazilskou smečku posílenou o Stewieho.

Ve skupině C se v nejlepší formě prezentovali Natus Vincere, kteří spolu s druhými favority Fnatic s přehledem postoupili. Zajímavě se nám zamotalo i déčko, kde nejprve Space Soldiers ani zdaleka nenavázali na svoji online formu a naopak Astralis až na jednu mapu proti Liquid všechny naprosto vydrtili. Právě pro Team Liquid turnaj také skončil, když nestačili na Gambit Esports.

Co se týče play-off, čtvrtfinálové zápasy nás čekají v sobotu od 10:00, kdy se turnaj konečně otevře i pro diváky na místě, mezi kterými nebude chybět ani naše výprava s #Windows10. Kvůli (nebo snad díky) překvapivým vítězům a druhým postupujícím ze skupin máme zajímavé dvojice. Vše pak vyvrcholí semifinále a následným finálem od 18:00 v neděli. Koho na triumf favorizujete?

DH Masters Marseille: play-off pavouk
Čtvrtfinále Semifinále Finále Vítěz
bo3bo3 bo3  
 
{#Ukrajina} Natus Vincere2          
 Sobota 10:00  {#Ukrajina} Natus Vincere2      
{#Evropská unie} mousesports 0          
     Neděle 11:00  {#Ukrajina} Natus Vincere0  
{#Spojené státy americké} Cloud90          
 Sobota 13:00  {#Kazachstán} Gambit Esports0     
{#Kazachstán} Gambit Esports2         
         Neděle 18:00  {#Dánsko} Astralis
{#Dánsko} Astralis2         Vítěz
 Sobota 16:00  {#Dánsko} Astralis2      
{#Evropská unie} FaZe Clan0         
     Neděle 14:00  {#Dánsko} Astralis2  
{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas1          
 Sobota 19:00  {#Švédsko} fnatic0      
{#Švédsko} fnatic2         
 

Štítky: dreamhack
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.