Přejít k hlavnímu obsahu

elemeNt v mYm!

3. 11. 2006 | 15:53
Nejlepší norský Counter-Strike tým MeetYourMakers Vám nemusím jistě dlouze představovat. Poslední akcí, na které jste mohli tyto borce spatřit bylo letošní WCG 2006 v Itálii, kde se mYm dokázalo probojovat až do čtvrfinále. To v konečném součtu znamenalo 5.-8. místo. Tím se ale vedení uspokojilo jen krátce a ambice tohoto klanu jsou pravděpodobně ještě větší. Dnešním dnem totiž tato organizace oznámila příchod "nového" jména. Je jím hráč pyšnící se nickem elemeNt.
Výchozí obrázek

Nejlepší norský Counter-Strike tým  MeetYourMakers Vám nemusím jistě dlouze představovat. Poslední akcí, na které jste mohli tyto borce spatřit bylo letošní WCG 2006 v Itálii, kde se mYm dokázalo probojovat až do čtvrfinále. To v konečném součtu znamenalo 5.-8. místo. Tím se ale vedení uspokojilo jen krátce a ambice tohoto klanu jsou pravděpodobně ještě větší. Dnešním dnem totiž tato organizace oznámila příchod "nového" jména. Je jím hráč pyšnící se nickem elemeNt.

Tímto přestupem se tým stal více flexibilním. Někteří z hráčů, kteří stále navštěvují školu, se nyní budou moci více soustředit na svá studia. Zároveň tak  mYm získávají celosvětově známého hráče, který je v cs komunitě považován za hrající legendu. Své zkušenosti sbíral v takových týmech jakými jsou  eoLithic,  SK,  NoA,  mousesports a řadě dalších.

 ElemeNt se tak stává posledním přírustkem v kádru mYm. Ola, který nedávno odešel od německých mousesports, se tedy překvapivě opět vrací hrát Counter-Strike do své rodné země. Z prohlášení vyplývá, že elemeNt se týmu upsal na jeden rok a vedení je na celý tento obchod patřičně hrdé.

Vyjádření samotného hráče a manažera týmu:

 Ola "elemeNt" Moum:

"Jsem zpátky! Navíc jsem nesmírně štasten, že mohu hrát s těmi nejlepšími norskými hráči od dob eoLithic. Jsem si jist, že pro Norsko opět získáme několik titulů. Samozřejmě bylo těžké říci ne, když mi XpreZ přeložili lákavou nabídku, ale přesně tohle bylo to, co jsem už dlouho chtěl."

 Jonas "Admin" Hamidi:

"Mám radost, že Vám mohu oznámit, že dnešním dnem se elemeNt připojuje k meetyourmakers. To znás nyní dělá tým o šesti hráčích. To je pro mYm skvělé hlavně proto, že tu máme pár hráčů, kteří stále navštěvují školu. Dříve jsme se z tohoto důvodu nemohli účastnit všech soutěží, které se konaly. Nyní už budeme moci jet kam jen budeme chtít.
Nikdy předtím jsem s elemeNtem nespolupracoval, ale měl jsem dříve spousty týmů, které proti němu hráli, a tak mohu říct, že je to opravdu skvělý a zkušený hráč. Je krásný pocit vědět, že je nyní mYm ještě silnější. Vítej Ola, doufám že se ti tu bude líbit!"



Sestava mYm nyní vypadá takto:

 Geir-Stian "juve9le" Svendsen
 Lasse "xione" Stokke
 Preben "prb" Gammelsæter
 Preben "oops" Josdal
 Ola "elemeNt" Moum
 Sondre "REAL" Svanevik

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF