Přejít k hlavnímu obsahu

Fraternitas bez twista na pokraji rozpadu?

27. 8. 2017 | 18:31 Counter-Strike 2
Fraternitas se oficiálně ocitají ve čtyřech hráčích, když se twist dnes rozhodl tým opustit.
Výchozí obrázek

Fraternitas se oficiálně ocitají ve čtyřech hráčích, když se twist dnes rozhodl tým opustit.

Pětice hráčů Fraternitas patřila za to stabilnější na domácí scéně a i díky tomu aktuálně figuruje s více než devíti sty body na 5. příčce MČR klasifikace. To se však změnilo příchodem dvojice Jakub 'DKN' Černý a Pavel 'Notuud' Jahoda před jarní sezónou Hitpoint Masters. Nyní je jisté, že budeme svědky změn dalších, Matěj 'twist' Petráš z Fraternitas po neshodách odchází.

Co s ním bude nadále, to je prozatím ve hvězdách. Sám hráč neskrývá ambice odejít do zahraničí, s Teamem Pathless se například včera představil v rámci kvalifikace na ELEAGUE CS:GO Premier 2017, kde po sympatickém výkonu vypadl proti vítězům PGL Majoru Gambit Esports.

eEriness, Fraternitas, jaký dres obleče twist do třetice? (Foto: Fraternitas - UniCon 2017)

Ještě zajímavější to dost možná bude se samotnými Fraternitas. Dočasným pátým hráčem pro rozehrané turnaje, především tedy ROG COOL ligu, se stává Filip 'file' Machulda, který sice aktuálně působí spolu s dalším ex-FTS hráčem Martinem 'iNvis' Hubáčkem v nové sestavě Gunrunners.AOC, ale ve všech minulých zápasech již zaskakoval za Dominika 'Fraged' Herze.

Najít pátého hráče nemusí být přetěžký úkol a to za předpokladu, že skutečně o jedinou změnu půjde. Kdo si pečlivě prostudoval seznam registrovaných týmů na Quietus Day konaný příští víkend, Fraged společně s Martinem 'Pechyn' Pechouškem na akci míří ve zmixované sestavě eSuby. Že bychom byli svědky velkých změn na scéně a rozpadu Fraternitas ještě před MČR? Možnost najít si nového pátého a pokračovat se pro Bratrstvo zdá daleko pravděpodobnější.

Dočasné složení týmu Fraternitas:

{#Česká Republika} Martin 'Pechyn' Pechoušek
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Česká Republika} Pavel 'Notuud' Jahoda
{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda - host pro ROG COOL ligu

Štítky: Fraternitas
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.