Přejít k hlavnímu obsahu

Genocide vyhozen z GoodGame

2. 11. 2006 | 16:45
Není to tak dávno co byl francouzský top klan Hostile rozpuštěn pro svoje neuspokojivé výsledky na červencovém Electronic Sports World Cup. Hned poté co bylo zrušení týmu oznámeno, vedení konkurenčních GoodGame rychle šáhlo po dvou největších hvězdách rozpadlého týmu, kterými byli Guillaume "Genocide" Ntep a Thierry "Curiel" Dos Santos.
Výchozí obrázek

Není to tak dávno co byl francouzský top klan Hostile rozpuštěn pro svoje neuspokojivé výsledky na červencovém Electronic Sports World Cup. Hned poté co bylo zrušení týmu oznámeno, vedení konkurenčních nemecko.gif GoodGame rychle šáhlo po dvou největších hvězdách rozpadlého týmu, kterými byli nemecko.gif Guillaume "Genocide" Ntep a nemecko.gif Thierry "Curiel" Dos Santos.

Po začlenění těchto dvou hráčů do sestavy byly výsledky tohoto klanu vcelku úspěšné. V minulých týdnech se tým dokázal kvalifikovat do Extreme Masters finals a skončil druhý na French WCG qualifier po těsné prohře proti rivalům z nemecko.gif emuLate. Navzdory těmto nedávným úspěchům byla organizace nucena udělat další změnu v sestavě. V GoodGame již dále neuvidíme výborného francouzského aimera Guillaume "Genocide" Ntep-a.

Podle prohlášení nemecko.gif Williama Depoittea, trenéra týmu, byla změna vynucena problémy mezi samotnými hráči. Podle něj je tento krok jediným řešením problému, který už vedení nemohlo dále přecházet.

Jako náhrada za Genocideho příchází do GG známý francouzský hráč nemecko.gif Dimitri "dim2k" Larue. Ten byl vybrán hlavně z toho důvodu, že se od něj čeká rychlé zapadnutí do týmu, protože se všemi členy s výjimkou Curiela se dobře zná. Není však známo jestli je tato změna pouze dočasná nebo jestli dim2k zakotví u týmu už nastálo.

Line-up GoodGame:

nemecko.gif Dimitri "dim2k" Larue
nemecko.gif Thierry "Curiel" Dos Santos
nemecko.gif Julian "MaYeRs" Rivière
nemecko.gif Matthias "Baldours" Denis
nemecko.gif Frédéric "OliGan" Ngor
nemecko.gif William "Wily" Depoitte (coach)

zdroj: www.meetyourmakers.com

by inF