Přejít k hlavnímu obsahu

Herní pořad Indian oznamuje novou sérii na televizi Pohoda

16. 5. 2013 | 22:12 Všechny hry
Praha, 16. 5. 2013 - Populární pořad Indian se vrací na televizní obrazovky. Po předchozích problémech s televizí Pětka a Metropol se produkční tým finálně domluvil s celostátní televizí Pohoda na vysílání magazínu o počítačových a konzolových hrách Indian.
Výchozí obrázek

Praha, 16. 5. 2013 - Populární pořad Indian se vrací na televizní obrazovky. Po předchozích problémech s televizí Pětka a Metropol se produkční tým finálně domluvil s celostátní televizí Pohoda na vysílání magazínu o počítačových a konzolových hrách Indian.

Od nové série si tvůrci slibují živější scénáře, zábavnější obsah, zajímavá témata a více osobností herní scény. Tým projektu aktuálně staví vlastní studio v Praze, ze kterého má v plánu vysílat své živé speciály. Diváci uvidí exkluzivní recenze, reportáže a rozhovory z celé oblasti počítačových her a nových technologií. „Chtěli jsme zachovat půlhodinový magazín tak, jak ho mají diváci nejraději a to nám televize Pohoda umožnila.“, komentuje návrat na televizi autor projektu Filip Kraucher. „Televizi vnímáme jako úžasný prostředek, jak pořad zviditelnit a jak z produkce vymáčknout maximum. Spolupráce s televizí Pohoda nám umožní produkovat kvalitnější pořad a dostat ho tak více mezi lidi, protože vysílá celostátně.“, dodává spolutvůrce projektu Tomáš Otáhal.

1

INDIAN - Pořad moderovaný dvojicí Gelu, Fiola jste dříve mohli sledovat i na PLAYzone TV

Herní pořad Indian je českou a slovenskou stálicí už od roku 2008 a dříve vysílal prostřednictvím svých internetových stránek www.indian-tv.cz. Od dubna 2012 až do konce ledna letošního roku vysílala pořad televize Metropol a celostátní televize Pětka. Po zkrachování Pětky Indian pokračoval na YouTube za podpory svých fanoušků, kteří ho nenechali umřít. „Víme, že za námi stojí početná komunita a každý den všem děkujeme za to, že jsou při nás. Lidé naše videa sdílí, komentují je, lajkují, soutěží s námi a zkrátka se u sledování baví. Mít takovou komunitu za zády při novém startu Indiana na televizi, to je prostě nářez!“, vysvětluje Filip Kraucher s úsměvem na tváři.

„Mohu se osobně zaručit, že máme volné ruce v produkci nových dílů Indiana. Stále se jedná o pořad, který mají naši diváci rádi, a nehodláme to měnit a dělat kompromisy. Projekt je především pro ně.“, dodává Tomáš Otáhal, který stojí také za moderováním celého pořadu. „Je mi velkým potěšením, že jsme mohli vyjít vstříc hernímu pořadu Indian a zařadit jeho premiérové díly na neděli od 18:15, kde si myslíme, že bude mít velký úspěch.“, vysvětluje nový vysílací čas Vladimír Jaške, programový ředitel televize Pohody.

Premiérové díly Indiana můžete sledovat každých 14 dní v neděli od 18:15 na TV Pohoda. Tým stojící za produkcí pořadu se ovšem netají tím, že se chce co nejdříve vrátit do původních kolejí a uvádět pořad jako týdeník. Na rozdíl od minulých projektů, kde pořad vysílal, televize Pohoda nemá živé vysílání na internetu. Diváci, kteří nenaladí televizi Pohoda, ovšem nemusí věšet hlavu. Pořad Indian bude mít i nadále svůj vlastní archiv na YouTube

Štítky: Indian
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.