Přejít k hlavnímu obsahu

INSENIA pod nEophyte, vícemistři jdou ven

29. 1. 2013 | 13:08 Counter-Strike 2
nEophyte vyhazují vícemistry MČR 2012 a nabírají novou sekci, která dříve hrála v barvách INSENIA.Od včera bývalá sekce pod vedením Michala "Bordel" Weisse už v černo-oranžových barvách hrála před přestupem na Counter-Strike: Global Offensive a organizaci zajistila několik předních příček na českých akcích. Mezi jejich hlavní úspěchy však patří Mistrovství loňské sezóny, na kterém překvapili scénu i některé favority a umístili se na druhém místě celého turnaje po průchodu Lower Bracketem až do Grand Finále.
Výchozí obrázek

nEophyte vyhazují vícemistry MČR 2012 a nabírají novou sekci, která dříve hrála v barvách INSENIA.

Od včera bývalá sekce pod vedením Michala "Bordel" Weisse už v černo-oranžových barvách hrála před přestupem na Counter-Strike: Global Offensive a organizaci zajistila několik předních příček na českých akcích. Mezi jejich hlavní úspěchy však patří Mistrovství loňské sezóny, na kterém překvapili scénu i některé favority a umístili se na druhém místě celého turnaje po průchodu Lower Bracketem až do Grand Finále.

nEophyte tak drží titul vícemistra republiky, přesto se včera organizace rozhodla tým vyměnit. Důvodem je podle slov vedení nedostatečná stabilita Michalova týmu, který se v posledních měsících rozhodl udělat několik změn. Ta poslední byla zjevně pro manažery nEophyte poslední kapkou.

K nastalé situaci se vyjádřilo vedení:

„Rozhodnutí, které nás donutilo propustit sekci, vyvstalo poté, co se hráči rozhodli udělat další změnu ve svém středu. Chceme lpět na tom, že jsme se nerozešli ve zlém, ale víceméně v dobrém poté, co jsme zjistili, že každý máme jiný pohled na klíčovou situaci. Tímto bych chtěl klukům hlavně Michalu Weissovi poděkovat, za jejich reprezentaci v týmu nEophyte, která byla precizní. Do budoucna jim přejeme hodně štěstí a zdaru.“

nEophyte se rozhodli místo nich nabrat mladší sestavu, která nedávno vyhrála Go4CS:GO a zajistila si slot v měsíčním finále stejného turnaje. Jen pár dní poté se účastnila našeho Mezihernového turnaje a odnesla si z něj zlatou medaili a 3500 Kč.

„Před týdnem nás postihla špatná zpráva od vedení INSENIE, že jsou nějaké neshody. Manažeři se tedy rozhodli působení na PG scéně ukončit a na rozloučenou jsme se rozhodli, že mezihernový turnaj odehrajeme ještě pod názvem INSENIE. Turnaj jsme zakončili na krásném prvním místě a rozloučili se s "džejkobem" chtěl bych poděkovat za 2 měsíce plné podpory a popřát hodně úspěchu v práci, které se věnuje. Po odehraném MZH nás kontaktoval A3sport, který nám nabídl spolupráci, jelikož jsme měli rozjednaných více týmů, tak jsme čekali na podmínky a pravě zde byly nejlepší. Doufáme že v nadcházejících turnajích se předvedeme opět v dobrém světle a budeme svítit na předních pozicích. Na závěr bych rád poděkoval vedení nEophyte za nabídku a doufejme že naše spolupráce bude co nejdelší.“

{#Česká Republika} David "Kaparzo" Lacina, in-game leader týmu

nEph.ROCCAT CS:GO sestava

{#Česká Republika} Vašek "smetysh" Směták
{#Česká Republika} David "Kaparzo" Lacina
{#Česká Republika} Tomáš  "Wantyyyy" Jarolím     
{#Česká Republika} Jaroslav "vanto" Dudla     
{#Slovenská Republika} Lukáš "vergiL" Majerik