Přejít k hlavnímu obsahu

Jméno Fraternitas končí, MMNT se vrací

12. 9. 2017 | 18:47 Counter-Strike 2
Oblíbený tým Fraternitas od nynějška uvidíme pod novým klantagem. Kam podle vás zamíří?Jméno Fraternitas zmizelo po dvou mistrovských titulech začátkem letošní sezóny z League of Legends scény a stejný osud potkává také Counter-Strike: Global Offensive. Ten zůstal pod křídly Bratrstva jako poslední, čímž Fraternitas jako organizace zmizí z domácí scény na dobro.
Výchozí obrázek

Oblíbený tým Fraternitas od nynějška uvidíme pod novým klantagem. Kam podle vás zamíří?

Jméno Fraternitas zmizelo po dvou mistrovských titulech začátkem letošní sezóny z League of Legends scény a stejný osud potkává také Counter-Strike: Global Offensive. Ten zůstal pod křídly Bratrstva jako poslední, čímž Fraternitas jako organizace zmizí z domácí scény na dobro.

Impulz k odchodu z FTS přišel v souvislosti s hráčskými změnami. K tryoutu v eSubě svolila hvězda týmu Martin 'Pechyn' Pechoušek, který neodolal posunu v kariéře. Spolu s ním se v základní sestavě neudržel Pavel 'Notuud' Jahoda. Tyto dva střelce nyní nahrazují poslední dva hráči z rozpadnuté sestavy Majestic Lions. Martin 'MAXX' Smolár a Erik 'ecko' Koširer si s sebou do ex-Fraternitas berou také Mateje 'forji' Kmitě na pozici trenéra. Nejprve to vypadalo, že se z týmu poroučí také Filip 'file' Machulda, ten však odolal vábení od konkurence.

Vrcholy letošní sezóny se blíží a mimo aktuální páté pozice v MČR klasifikaci tato sestava stále ještě bojuje o postup v probíhající ROG COOL lize. Na název Fraternitas zapomeňte, původní a událostmi ošlehané jádro se rozhodlo vrátit k názvu, se kterým na domácí scéně prorazila - MMNT aka Musíš Mířit Na Tělo. Jednání o novém působišti dle vyjádření kouče forjiho probíhají a mohou se protáhnout, odchod z Fraternitas je však jistotou. Kde byste tuto pětku nejraději viděli?

Aktuální složení MMNT:

{#Česká Republika} Filip 'file' Machulda
{#Česká Republika} Dominik 'Fraged' Herz
{#Česká Republika} Jakub 'DKN' Černý
{#Slovenská Republika} Martin 'MAXX' Smolár
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer

{#Slovenská Republika} Matej 'forji' Kmiť - trenér

Štítky: Fraternitas, MMNT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.