Přejít k hlavnímu obsahu

KETUBOR: Na přípravu nebyl čas

30. 9. 2017 | 14:52 Counter-Strike 2
Na YOU FESTU se samozřejmě pohybují i hráči Trust.Universe. Čas na nás si udělal Michal "KETUBOR" Csontoš. Jak vnímá změny v sestavě eSuby? Jak se mu líbí na Vodafone YOU FESTU? Nejen to se dozvíte v našem rozhovoru.Ahoj, dnešek trávíš na Vodafone YOU FESTu, jak se ti zatím akce líbí?Byl jsem na spoustě podobných akcích, tato se mi opravdu hodně líbí. Je tu dost dětí (směje se), ale to se na akci tohoto stylu dá očekávat.
Výchozí obrázek

Na YOU FESTU se samozřejmě pohybují i hráči Trust.Universe. Čas na nás si udělal Michal "KETUBOR" Csontoš. Jak vnímá změny v sestavě eSuby? Jak se mu líbí na Vodafone YOU FESTU? Nejen to se dozvíte v našem rozhovoru.

Ahoj, dnešek trávíš na Vodafone YOU FESTu, jak se ti zatím akce líbí?

Byl jsem na spoustě podobných akcích, tato se mi opravdu hodně líbí. Je tu dost dětí (směje se), ale to se na akci tohoto stylu dá očekávat.

Tento festival toho nabízí opravdu hodně, pro tebe je ale hlavní gaming sekce, kde se od 16:00 odehraje finále ROG COOL Ligy, ve kterém nastoupíš i ty se svým týmem Trust.Universe. Jak jste se na finálové utkáni připravovali?

Popravdě, nepřipravovali jsme se skoro vůbec. Já byl celou dobu v práci, kluci na sobě makali individuálně, ale na nějakou týmovou přípravu bohužel nebyl čas.

O zlato budete bojovat proti eSubě, jak vidíš vaše šance proti papírově silnějším protivníkům?

Myslím si, že to bude opravdu hodně napínavý zápas. eSuba je sice favorit, ale věřím, že po tuhém boje je udoláme 2:1.

Loňskou sekci Universe porazil KETUBOR ve finále MČR jako hráč (Foto: Radim Madarász - PLAYzone)

Na finále se nedostali eXtatus, u kterých jsi v minulosti působil. Překvapilo tě to?

Určitě to překvapení je, bylo znát, že kluci byli z kvalifikace na DreamHack unavení a absence Frozena hrála také velkou roli. Zároveň, my jsme měli opravdou velkou chuť je porazit, do zápasu jsme dali všechno, věřím, že i kvůli tomu nám podlehli.

Pro tvé spoluhráče to bude první zápas před takto velkým publikem. Bude hrát tréma velkou roli?

Psychický stav je důležitý faktor. Naštěstí, kde jsem já, tréma není (směje se), věřím, že kluky udržím psychicky v pohodě, je to vlastně můj úkol.

V sestavě eSuby se v poslední době udály vcelku velké změny. Jak to působí na tebe? Myslíš, že si eSuba přilepšila či naopak oslabila?

Podle mě si eSuba přilepšila, ale ještě neměli tolik času, aby se dostatečně sehráli. V současné formě jsou podle mě vcelku hratelní.

Tak jo, přeji hodně štěstí, máš nějaký vzkaz pro fanoušky?

Děkuji! Fanděte, tak jako doposud a držte nám palce!

miluju videohry a hlavně ligu legend