Přejít k hlavnímu obsahu

Kompletní preview II. LAN finále PLAYzone lig

15. 10. 2016 | 10:37 Všechny hry
O víkendu 15. a 16. října se v Praze - Kbelích uskuteční vyvrcholení II. sezóny PLAYzone lig a to v rámci velkolepé akce s názvem Red Bull Ultimátní Hráč. LAN finále však nebude na druhé koleji, půjde o hodně - rozdá se celkem 56 000 Kč a 14 400 MČR bodů.
Výchozí obrázek

O víkendu 15. a 16. října se v Praze - Kbelích uskuteční vyvrcholení II. sezóny PLAYzone lig a to v rámci velkolepé akce s názvem Red Bull Ultimátní Hráč. LAN finále však nebude na druhé koleji, půjde o hodně - rozdá se celkem 56 000 Kč a 14 400 MČR bodů.

Harmonogram akce je naplánován následně. Boje v Hearthstone odstartují v sobotu od 10:00, CS:GO bude dvoudenní a League of Legends programu bude patřit celáneděle. Ať už budete sledovat TOP8 Ultimátních Hráčů nebo fandit ve finále PLAYzone ligy, každý si to své najde.

Streamovaný program II. LAN finále PLAYzone lig:

  • Sobota 14:30 - Hearthstone finále - komentují D0L1K a Horaczio
  • Neděle 11:30 - CS:GO finále - komentují Lelek a Shadye
  • Neděle 15:00 - League of Legends finále - komentují Micák a Bronko

Přijít na místo mohou samozřejmě i fanoušci jednotlivých celků, jedna vstupenka na celý víkend stojí 100 Kč. Pokud jste ji nedokázali ulovit v jedné z řady soutěží, zakoupit ji lze tady.


Hearthstone: Heroes of Warcraft

Vítězem základní části se po těžkém boji stal Matyáš "Matty" Kalužný z Inside Games, který si tím také zajistil účast na MČR 2016. Za svého soupeře si do úvodního semifinále vybral Martina "Wiarnot" Ostrého z Inaequalis. Druhou dvojici neméně kvalitních hráčů pak vytvoří vítěz první sezóny Oldřich "Faeli" Mahdal z eSuby a Roman "Thinny" Venhuda z Cyber Gaming.

Sobotní harmonogram:

  • 10:00 - 1. kolo WB (BO5)
  • 11:30 - Finále WB + 1. kolo LB (BO5)
  • 13:00 - Finále LB (BO5)
  • 14:30 - Grandfinále (BO5)


Counter-Strike: Global Offensive

Finále II. PLAYzone CS:GO ligy má jasného favorita v týmu ROG.eXtatus. Základní část sice kluci opanovali pouze o bod před eSubou, nicméně svoji dominanci prokazují na každém domácím turnaji. To vše chtějí dokázat tím, že si do semifinále za svého soupeře vybrali eSubu. Čtveřici finalistů doplní a semifinálovou dvojici vytvoří Fraternitas a Inside Games MSI.

{#Slovenská Republika} ROG.eXtatus - DEV7L, Frozen, ZEDKO, KETUBOR, queztone
{#Slovenská Republika} eSuba.INTEL - benq1, MonttY, HenkkyG, BLUEE, KAPARZO
{#Česká Republika} Fraternitas - file, iNvis, Pechyn, Fraged, teCkoO
{#Česká Republika} Inside Games MSI - Tomkeejs, EYO, Kozlik, zyored, oKKo/lifeR

Harmonogram:

  • Sobota 16:00 – semifinále #1 + #2 (BO3)
  • Neděle 11:30 – finále + zápas o 3. místo (BO3)

League of Legends

Nedělním program bude patřit nejlepším domácím týmům v League of Legends. Jako favorit míří do Kbelů tým Fraternitas, jenž bude mít největšího vyzyvatele - již tradičně - v týmu eXtatus.EIZO. Zapomínat však nesmíme ani na Inside Games MSI a zejména Revital Gaming, kteří na posledních domácích akcích ukázali, že dokáží opravdu nepříjemně kousat.

{#Česká Republika} Fraternitas - Cekutka, Jejky, Humanoid, Neon, Denyk
{#Slovenská Republika} eXtatus.EIZO - Necro, SeMike, RusO, Thale, Tarky
{#Česká Republika} Revital Gaming - eRik, Gornagal, Shiage, Carzzy, Rufus
{#Česká Republika} Inside Games MSI - Mortsche, Vinxen, Meio, Edems, Vasked

Nedělní harmonogram:

  • Neděle 11:30 – semifinále #1 + #2 (BO3)
  • Neděle 15:00 – finále + zápas o 3. místo (BO3)

Štítky: LAN Finále, PZL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.