Přejít k hlavnímu obsahu

Magiskb0y střídá tenzkiho v Dignitas!

15. 7. 2016 | 16:08 Counter-Strike 2
Dánský tým se po neúspěchu na ESL One Cologne rozhodl pro změnu v sestavě - talentovaný Emil "Magiskb0y" Reif nahrazuje v týmu Jespera "tenzki" Mikalskiho, který byl v týmu od listopadu.
Výchozí obrázek

Dánský tým se po neúspěchu na ESL One Cologne rozhodl pro změnu v sestavě - talentovaný Emil "Magiskb0y" Reif nahrazuje v týmu Jespera "tenzki" Mikalskiho, který byl v týmu od listopadu.

Pro Team Dingitas je to již druhá změna sestavy za poslední dva měsíce. Zatímco při minulé změně odešla hvězda týmu Markus "Kjaerbye" Kjaerbye do Astralis a do Dignitas putoval René "cajunb" Borg, teď si Dignitas spíše polepší, protože do týmu směřuje Emil "Magiskb0y" Reif. 

Magiskb0y hrál od června loňského roku za tým SK Gaming, ve kterém patřil k největším tahounům týmu. Ovšem po vypršení smluv s německou organizací, která se rozhodla smlouvy hráčům neprodloužit a místo toho podepsat brazilskou sestavu Luminosity, se Reif rozhodl odejít od týmu a přijmout nabídku od Dignitas, kde se opět setká s bývalým spoluhráčem k0nfigem.

Tato změna nastala hlavně jako odpověď na špatný výsledek na ESL One Cologne, kde se Dignitas nedokázali dostat přes základní skupiny i přes to, že byli v jedné s nejslabších skupin. Ani to jim nepomohl a v rozhodujícím zápase o postup prohráli proti rivalům z Astralis, které nedokázali porazit ani přes to, že Astralis museli použít 2 stand-iny.

Jsem rád, že můžu oznámit, že podepiji s týmem Dignitas a nemůžu se dočkat až začne nová kapitola v mém životě. Dignitas je tým, který konstantně hraje na nejvyšší úrovni a byli velmi blízko tomu se dostat do TOP8 na Majoru. Věřím, že potřebují pouze popostrčit k tomu vyhrávat a věřím, že já jsem ten, co jim k tomu pomůže. Jsme vděčný za tuto poskytnutou příležitost a těším se, až budu moct dokázat, že patřím mezi nejlepší hráče na světě. Dávají do mně velkou důvěru a udělám vše, co je potřeba, abych je nezklamal. Můj LAN debut bude na konci srpna na POWER LAN v Dánsku. Do té doby, GODIGGY!

- vyjádřila se nová posila týmu Dignitas, Magiskb0y

Dignitas budou hrát v této sestavě:

{#Norsko} Ruben "RUBINO" Villaroel
{#Dánsko} Mathias "MSL" Lauridsen
{#Dánsko} Kristian "k0nfig" Wienecke
{#Dánsko} Emil "Magiskb0y" Reif
{#Dánsko} René "cajunb" Borg

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.