Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte mění pátého hráče

28. 9. 2013 | 02:02 Counter-Strike 2
Po menší týmové neaktivitě CS:GO sekce nEophyte opět rozjíždí tvrdý trénink, k čemuž dopomáhá i nová posila, která přichází výměnou z eSuby.
Výchozí obrázek

Po menší týmové neaktivitě CS:GO sekce nEophyte opět rozjíždí tvrdý trénink, k čemuž dopomáhá i nová posila, která přichází výměnou z eSuby.

1

Od turnaje Quietus Day spojeného s lan finále PLAYzone lig, kde nEph získali cenný double, a následné CS:GO Prague Challenge v Districtu, sestava nebyla tolik aktivní, jak by bylo potřeba v rámci přípravy na říjnové MČR, alespoň co se týče společného hraní. Jednotlivé hráče jsme mohli vidět například naposledy také v Districtu, na dalším z řady Go4Prague turnajů.

Před pár dny se ovšem rozhodla vyměnit dres nEophyte za dres eSuby slovenská hvězdička Martin 'STYKO' Styk, což znamenalo jediné - najít co nejdříve náhradu a začít tvrdý trénink. Novou posilou je hráč, kterého v eSubě nahradil právě Styk. Ján 'dzony' Pachinger u dnešní eSuby a ještě dříve u east! působil už dlouhou dobu, nyní však míří právě k nEophyte.

S touto novou akvizicí v sestavě se tak nEophyte.CSGO tým za čtrnáct dní zúčastní vrcholu letošní sezóny, kterým je Mistrovství ČR v počítačových hrách konané na veletrhu ForGames. Chvíliemi se mohlo zdát, že po různých mixech, kde se hráči objevovali, projde tato sestava daleko větší proměnou, ale jelikož přišli "pouze" o jediného hráče, může kluky z nEph právě tohle nakopnout ještě k lepším výkonům.

2
David 'KAPARZO' Lacina v rozhovoru.

Více k situaci v posledních pár týdnech a měsících nastínil kapitán týmu Kaparzo:

"Podávám tedy info po delší neaktivitě kde hlavní důvodem byl „rozpad“ po Prague Challenge. Styko a Sneix dostali nabídku hrát po boku guardiana ve Virtus.pro. Kdo by řekl na takovou nabídku „NE“ by byl blázen, za zkoušku nic nedáte, klukům přeju hodně štěstí a úspěchů a kdyby to náhodou nevyšlo tak doufám že naše spolupráce by mohla pokračovat a dotáhnout tu rozehranou hru do konce. 

Po odchodu kluků jsem ztratil motivaci a nechtělo se mi začínat s novým týmem od úplného začátku. Padla tu nějaká delší neaktivita z mé strany kde hlavní roli hrála maturita. Teď týden a něco před MČR jsem složil starou sestavu nEophyte, bohužel ale s jednou změnou. Styko se rozhodl, že na MČR pojede s týmem eSuby, jeho cílem je „mě“ porazit v samotném finále uvidíme zda-li se mu to povede nebo bude na můj tým koukat na 2. místě jako tomu bylo na všech akcích kde jsme se potkali s eSubou. 

Novým přírustkem do našeho týmu je bývalý a nejlepší hráč z řad eSuby Ján „dzony“ Pachinger, doufám že se mu u nás bude líbit a naše spolupráce bude pokračovat i nadále po MČR. Co se týče dzonyho tak to byl tahoun eSuby a myslím si že, Styka nahradí s přehledem a pomůže tak týmu k úspěchu. Nemáme dosavad nic nahraného, ale to se budeme snažit posledním týdnem napravit a obhájit jedničku na scéně, bude to těžké jelikož tu vyrostlo plno kvalitních týmů, vyhrát může kdokoliv. 

Ambice na MČR jsou ale jasné 1. místo jako u každého týmu, který si chce přijet pro zlato a že jich je. Pro fanoušky našeho týmu můžu doporučit moji fanpage kde se určitě dozvíte plno informací kde, co a jak naše sestava hraje. Dále děkuju vedení nEophyte za důvěru a velké dík patří naším sponzorům a partnerům ROCCAT, FSP Group, Monster Energy, AVerMedia."

Nynější sestava nEophyte.CSGO:

{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina
{#Česká Republika} Karel 'sneix' Pavlica
{#Slovenská Republika} Andrej 'leskow' Lesko
{#Česká Republika} Jaroslav 'VANTO' Dudla
{#Slovenská Republika} Ján 'dzony' Pachinger

Zdroj: neophyte.cz
Štítky: Kaparzo, nEophyte
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.