Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte mění sestavu před BGCH

29. 10. 2013 | 18:40 Counter-Strike 2
nEophyte Davida 'KAPARZO' Laciny mění sestavu jen týden před finále BenQ Grunex Challenge. Tomáš 'oskar' Šťastný se opět přesouvá a společně s ním i Karel 'fredi' Královec a Tomáš 'benq1' Masaryk.nEophyte měli vcelku důstojný výsledek na MČR, kdy skončili na bronzové příčce poté, co ve finále Winners Bracketu prohráli 16-5 s eSubou, čímž spadli do finále Lower Bracketu. Tam se za nimi probojovali Authority Gaming.FU, kteří dokázali bývalý nejlepší tým u nás porazit 16-13.
Výchozí obrázek

nEophyte Davida 'KAPARZO' Laciny mění sestavu jen týden před finále BenQ Grunex Challenge. Tomáš 'oskar' Šťastný se opět přesouvá a společně s ním i Karel 'fredi' Královec a Tomáš 'benq1' Masaryk.

nEophyte měli vcelku důstojný výsledek na MČR, kdy skončili na bronzové příčce poté, co ve finále Winners Bracketu prohráli 16-5 s eSubou, čímž spadli do finále Lower Bracketu. Tam se za nimi probojovali Authority Gaming.FU, kteří dokázali bývalý nejlepší tým u nás porazit 16-13.


sneixe už nadále v černo-oranžových barvách neuvidíme

Dnes česká organizace oznamuje další změny už poněkolikáté v roce. Tým opouští Karel 'sneix' Pavlica, Andrej 'leskoe' Lesko a Ján 'dzony' Pachinger. Přestože v novince Změna v sestavě CS:GO na webu nEophyte stojí jedno z nejzvučnějších jmen na scéně, Tomáš 'oskar' Šťastný se vyjádřil, že s týmem nadále hrát nebude.

Nedostatečná zkušenost hráčů a nekompatibilní herní styl byly dva hlavní důvody, které Šťastný zdůraznil, když jsme jej ohledně situace kontaktovali. Jeho místo by měl podle jeho slov zaplnit Jakub 'LogaN.' Moravec, zatímco zbylí dva hráči zůstávají podle webu - Karel 'fredi' Královec a Tomáš 'benq1' Masaryk, kteří na Mistrovství hráli pod GUNRUNNERS.

Spolumajitel nEophyte, Petr 'chipAh' Sedláček, řekl ke změnám následovné:

"Výsledky, které podávala naše CS:GO sekce po celý rok byly úžasné. Na MČR, jsme tedy čekali daleko lepší výsledek než jen třetí místo. Ano, je pravda, že třetí místo je také pěkné, ovšem nemůžete podávat celý rok stabilně nejlepší výsledky v Česku a pak na největší akci roku vyhořet. MČR tedy bylo velké zklamání a tak přichází změny v týmu, které by měli dopomoct, ke starým dobrým výsledkům. První a zároveň poslední akce, kde bude tato nová sestava vidět je již tuto sobotu tedy 2. listopadu v Praze / Grandfinále BenQ Grunex Challenge 2013. Děkujeme fanouškům, že nám zachováváte stále svou přízeň a doufáme že nás podpoříte již tuto sobotu na akci BenQ Grunex Challenge."

Nová sestava nEophyte na BenQ Grunex Challenge by měla vypadat takto:

{#Česká Republika} David 'KAPARZO' Lacina
{#Česká Republika} Jaroslav 'Vanto' Dudla
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Česká Republika} Jakub 'LogaN.' Moravec

Zdroj: nEophyte.cz
Štítky: benq1, fredi, nEophyte, oskar