Přejít k hlavnímu obsahu

nEophyte.Intel.CS posilují

29. 8. 2006 | 21:59
Dnešním dnem se na webu známého českého klanu s bohatou historií, nEophyte.Intel.CS , objevila zajímavá zpráva. Do klanu totiž přichází známý hráč shejen , doposud hrající za konkurenční AMD Cyber Team , a to jako náhrada za odcházejícího Harma. Vyjadření hráče nEph.kac0r Změny v naší sestavě byly více než nutné, jelikož náš dlouhodobý hráč a kamarád Harm si byl nucen z osobních dúvodů dát herní pauzu, jeho rozhodnutí nebylo vůbec potěšující před následujícími turnaji, ale to je hold život. Přeji tedy Harmovi za celý team hodně štěstí v životě jak v tom virtuálním tak i rl, a doufam že se v jednom z těch světů ještě potkáme :c)Nastala nám tedy situace kdy jsme potřebovali nutně doplnit sestavu o kvalitního hráče. V hledáčku jsme měli cca 2-3 hráče, kteří by byli více než adekvátní náhradou za Harma. S jedním z nich - ACT.Shejenem, jsme se nakonec po pár společných treinech domluvili. Shejena jistě nemusím dlouze představovat - hráč s výbornými reflexy, aimem a hlavně chladnou hlavou v situacích 1vX, tímto ho u nás vítam a přeju hodně štěstí.
Výchozí obrázek

Dnešním dnem se na webu známého českého klanu s bohatou historií, nEophyte.Intel.CS , objevila zajímavá zpráva. Do klanu totiž přichází známý hráč shejen , doposud hrající za konkurenční AMD Cyber Team , a to jako náhrada za odcházejícího Harma.

Vyjadření hráče nEph.kac0r

Změny v naší sestavě byly více než nutné, jelikož náš dlouhodobý hráč a kamarád Harm si byl nucen z osobních dúvodů dát herní pauzu, jeho rozhodnutí nebylo vůbec potěšující před následujícími turnaji, ale to je hold život. Přeji tedy Harmovi za celý team hodně štěstí v životě jak v tom virtuálním tak i rl, a doufam že se v jednom z těch světů ještě potkáme :c)Nastala nám tedy situace kdy jsme potřebovali nutně doplnit sestavu o kvalitního hráče. V hledáčku jsme měli cca 2-3 hráče, kteří by byli více než adekvátní náhradou za Harma. S jedním z nich - ACT.Shejenem, jsme se nakonec po pár společných treinech domluvili. Shejena jistě nemusím dlouze představovat - hráč s výbornými reflexy, aimem a hlavně chladnou hlavou v situacích 1vX, tímto ho u nás vítam a přeju hodně štěstí.

Lineup nEophyte.Intel :

nEph.kac0r
nEph.zEro
nEph.limp
nEph.shejen
nEph.selby

Za celý UG tým přeji klanu nEophyte hodně stěstí !


zdroj: www.neophyte.cz

by infstAr!