Přejít k hlavnímu obsahu

Ostrava opět v akci! ASUS 5v5 LoL LAN Cup

13. 10. 2015 | 20:23 League of Legends
Dne 18.10.2015 číže tuto Neděli se odehraje v Ostravském herním klubu další turnaj, tentokrát se můžeme společně těšit na strhující a dechberoucí zápasy v MOBA hře League of Legends. 
Výchozí obrázek

Dne 18.10.2015 číže tuto Neděli se odehraje v Ostravském herním klubu další turnaj, tentokrát se můžeme společně těšit na strhující a dechberoucí zápasy v MOBA hře League of Legends.

 

League of Legends

V samotnou neděli se o pomyslný Ostravský vrchol v této hře utká hned 6 celků, kteří změří mezi sebou své síly. Ovšem pouze jeden 5ti členný tým se může stát hrdiny Ostravy, jelikož jak sám název turnaje napovídá "ASUS LoL Heroes Coming 5v5 LAN Cup" - Čekáme na návrat hrdinů !

Velkou strhující podívanou budou moci sledovat všichni fanoušci ze svých domovů na námi připravovaném streamu. Nezapomínáme samozřejmě ani na fanoušky, kteří přijdou podpořit své týmy přímo do samotného nitra pekla, kde se budou všechny bitvy odehrávat. Pro tyto fanoušky bude připraven doprovodný program a Všechny zápasy svých favoritů budou moci sledovat na obřím plátně.

 

  • Týmy se utkají o ceny v hodnotě převyšující 5000 Kč

Základní informace o turnaji:

  • 5v5 turnaj ve hře League of Legends
  • Místo konání: Ostravský herní klub Black Lotus
  • Datum konání: 18.10.2015 - Neděle
  • Začátek turnaje započne v 9:00 a vyhlašování vítězů se odhaduje na 20:30, turnaj tedy končí kolem 21:00.
  • Zápasy se Hrají systémem Bo1 a Bo3 (Double Elimination)
  • Hrajeme na serveru EUNE

 

*Doprovodný turnaj pro všechny kdo nás navštíví ZDARMA v závodní hře DIRT3, kde se bude hrát o Pohár v přízvučném jméně doprovodného turnaje, který nese název "DIRT 3 Fast and Furios Cup"

 

foto

 

Organizátoři slibují skvělé zvládnutou organizaci celého turnaje, kterou podtrhne připravovaný profesionální Stream, rozhovory se samotnými hráči, doprovodný turnaj, občerstvení s dalšími skvělými prvky. Přijďte podpořit Ostravskou herní komunitu a buďte tak u jejího zrodu.

 

S pozdravem se na Vás všechny těší

Organizační tým Zicherky.cz