Přejít k hlavnímu obsahu

Také eSuba mění sestavu pro MČR

25. 9. 2013 | 13:28 Counter-Strike 2
eSuba je jedním z řady dalších celků, které na Mistrovství ČR v počítačových hrách představí obměněnou sestavu, konkrétněji o dva hráče.eSuba.INTEL je jedním z osmi týmů, které se na vrchol letošní sezóny probojoval. S tímto týmem se na MČR bohužel nepodívají Tomáš 'xrayL' Ostrožlík a Ján 'dzony P.' Pachinger, kteří společně s týmem působili již pod původním názvem east!
Výchozí obrázek

eSuba je jedním z řady dalších celků, které na Mistrovství ČR v počítačových hrách představí obměněnou sestavu, konkrétněji o dva hráče.

eSuba.INTEL je jedním z osmi týmů, které se na vrchol letošní sezóny probojoval. S tímto týmem se na MČR bohužel nepodívají Tomáš 'xrayL' Ostrožlík a Ján 'dzony P.' Pachinger, kteří společně s týmem působili již pod původním názvem east!

Jména nových posil můžou být pro někoho menších překvapení, jelikož jde o hráče, kteří přestupují z týmů, které se nachází z vyšších pozic MČR klasifikace. Martina 'STYKO' Styka jsme poslední týdny a měsíce mohli vidět v sestavě dlouhodobého lídra právě MČR klasifikace - nEophyte. Druhé jméno je překvapením možná ještě o trochu větším, protože Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím s iNfernity Gaming postupně stoupal výš i výš.

1
eSuba.INTEL na Quietus Day 2013.

K přestupu se vyjádřil kapitán sekce, Peter 'uno' Lipowski:

"Na MČR sa všetci veľmi tešíme a od zostavy očakávame jediné a to výhru,vlastne nič iné sa ani povedať nedá, keďže každý team tam ide s rovnakým cieľom. Čo sa týka súperov, tak netrúfam si ani typnúť kto bude top3, každý team disponuje svojou kvalitou a myslím, že každý môže poraziť každého. Verím, že dve nové, mladé akvizície + rusel ukážu svoju A-hru a ja s giom to potiahneme viac po stránke skúseností a doťukáme to čo oni nestihnú."

Nynější sestava eSuba.INTEL:

{#Slovenská Republika} Martin 'gioTive' Brumerčík
{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Marek 'rusel' Račko
{#Česká Republika} Tomáš 'Wantyyyy' Jarolím
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk

Zdroj: esuba.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.