Přejít k hlavnímu obsahu

Temptation jsou zpět!

4. 9. 2006 | 16:15
Dnešní den nepoznamenaly jen změny u švédským mYm , ale velké věci se dějí i u jejich sousedů ze země tisíce jezer. I u počátku tohoto velkého třesku byly neodpovídající výkony klanu , především neuspokojivý výsledek na Kode5. To však nebyl ten hlavní důvod. Ten přišel až poté co se trojice opor , konkrétně to byli Antti "Shiri" Mäkinen, Samu "plastE" Aalto a Matti "SpikeOne" Järvinen , kteří se rozhodli zakotvit u klanu Anonymous.
Výchozí obrázek

Dnešní den nepoznamenaly jen změny u švédským mYm , ale velké věci se dějí i u jejich sousedů ze země tisíce jezer.

I u počátku tohoto velkého třesku byly neodpovídající výkony klanu , především neuspokojivý výsledek na Kode5. To však nebyl ten hlavní důvod. Ten přišel až poté co se trojice opor , konkrétně to byli Antti "Shiri" Mäkinen, Samu "plastE" Aalto a Matti "SpikeOne" Järvinen , kteří se rozhodli zakotvit u klanu Anonymous.

Pro Slaava "Twista" Räsänen-a to znamenalo , že dostal příležitost k sestavení nového čerstvého squadu.

Když Tommi "iON" Alanko oznámil , že přechází opět do inactivity aby se mohl dostatečně věnovat studiu a osobním záležitostem , znamenalo to pro Twista nelehký úkol sehnat čtyři nové hráče.

První dvojice přišla z klanu cZar-Gaming - Marko "Kind" Nenonen a Timo "reflex" Rintala. Třetím hráčem ve squadu se stal Christer "nashje" Loukas , což je podle slov Räsänena vycházející hvězda z ne tak známých klanů. No a konečně patý hráč Niko "coali" Nilsson - zakladatel Destination Skyline , který se vrací k aktivnímu hraní po několika měsíční epizodě u armády.

Sestava tedy vypadá takto:


Slaava "Twista" Räsänen
Niko "coali" Nilsson
Marko "Kind" Nenonen
Timo "reflex" Rintala
Christer "nashje" Loukas

Hodně štěstí !

zdroje: www.gotfrag.com

by infstAr!