Přejít k hlavnímu obsahu

Vše je oficiální, Stewie2K posiluje SK Gaming

31. 3. 2018 | 13:35 Counter-Strike 2
Cloud9 jsou oficiálně ve třech. Po včerejším odchodu Skadoodla dnes přichází velmi očekávaná zpráva – nyní už bývalý střelec C9 se opravdu stává novou posilou SK Gaming!Zpráva o odchodu Jakea "Stewie2K" Yipa přišla jen pár hodin po konci jeho bývalého týmového kolegy, Skadoodle. K odchodu Stewieho vydalo Cloud9 na svém YouTube kanále krásné video. Jake se dočkal díky ze strany organizace, kam ale teprve dvacetiletý talent zamíří, jsme se zde ještě nedozvěděli.
Výchozí obrázek

Cloud9 jsou oficiálně ve třech. Po včerejším odchodu Skadoodla dnes přichází velmi očekávaná zpráva – nyní už bývalý střelec C9 se opravdu stává novou posilou SK Gaming!

Zpráva o odchodu Jakea "Stewie2K" Yipa přišla jen pár hodin po konci jeho bývalého týmového kolegy, Skadoodle. K odchodu Stewieho vydalo Cloud9 na svém YouTube kanále krásné video. Jake se dočkal díky ze strany organizace, kam ale teprve dvacetiletý talent zamíří, jsme se zde ještě nedozvěděli.

Jenže o jeho novém působišti prakticky nebylo pochyb – spekulací o Stewieho příchodu do SK Gaming bylo každým dnem více a více a po jeho odchodu z řad C9 už bylo jasno. Oficiální zpráva nakonec přišla jen o pár minut později, na svém Twitteru uvítal do SK Gaming Jakea kapitán Gabriel "FalleN" Toledo.

Po údajné snaze o zlákání s1mple a flamieho to nyní SK tedy opravdu vyšlo. Prázdné místo, způsobené odchodem TACA, je konečně zaplněno, otázkou ale zůstává, zda-li je akvizice jinak mluvícího hráče správným krokem – čtyřka Brazilců totiž bude muset kvůli Stewiemu nejspíše mluvit anglicky. O kvalitách Stewie2K ale není pochyb, většina fandů brazilské skvadry tedy vítá jeho příchod s nadšením.

¨

Skvělá zpráva pro fanoušky SK má ale i druhou stranu. Stewie2K patřil bezpochyby k hlavním tvářím týmů C9, organizaci reprezentoval už od roku 2015 a dovedl ji k nespočtu titulů, včetně toho z Majoru. Cloud odchodem Stewieho tedy přichází nejen o velkého hráče, ale také o osobnost. Možné náhrady? Dle nejnovějších informací to vypadá na příchod Joshe "jdm64" Marzana a Richarda "Xizt" Landströma. Dokáže tato americko–švédská dvojka nahradit Skadoodla se Stewiem?

Sestava SK Gaming vypadá po příchodu Stewie2K takto:

{#Brazílie} Gabriel "FalleN" Toledo
{#Brazílie} Marcelo "coldzera" David
{#Brazílie} Fernando "fer" Alvarenga
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass (na hostování z Immortals)
{#Spojené státy americké} Jake "Stewie2K" Yip

Roster Cloud9 zase naopak takto:

{#Spojené státy americké} Will "RUSH" Wierzba
{#Spojené státy americké} Tarik " tarik" Celik
{#Spojené státy americké} Timothy "autimatic" Ta

Zdroj: HLTV.org
Štítky: SK Gaming, Stewie2k
miluju videohry a hlavně ligu legend