Přejít k hlavnímu obsahu

wapreN: Na této scéně nejde hrát bez 5 aimerů

8. 9. 2017 | 22:39 Counter-Strike 2
Tibor "wapreN" Pavlíček se s týmem Necroraisers ukázal díky ROG COOL lize očím domácí scény. V hlavní části sice NR vypadli se skórem 0-3, ale díky světlým zábleskům ukázali, že pokud vydrží pospolu, počítat s nimi musíme . A my jsme si po vypadnutí pozvali wapreNa k rozhovru.Co pro tebe znamenal postup do ligy mezi domácí elitu?
Výchozí obrázek

Tibor "wapreN" Pavlíček se s týmem Necroraisers ukázal díky ROG COOL lize očím domácí scény. V hlavní části sice NR vypadli se skórem 0-3, ale díky světlým zábleskům ukázali, že pokud vydrží pospolu, počítat s nimi musíme . A my jsme si po vypadnutí pozvali wapreNa k rozhovru.

Co pro tebe znamenal postup do ligy mezi domácí elitu?

No zaprvé jsme s tím vůbec nepočítali, šli jsme tu kvaldu jen tak na sehrání, protože jsme spolu hráli tak 2 týdny a porazili jsme celky jako Majestic Lions a Dark Tigers. Pro mě jako pro hráče to znamenalo, že jsem se trochu zviditelnil.

Jak bys i přes tři prohry shrnul vaše působení v lize?

Dalo se to čekat, hráli jsme spolu v tu dobu už tak měsíc a byly tam týmy, které jsou prostě lepší a sehranější, všechny zápasy jsou ještě k tomu bo3. Určitě nám to otevřelo oči v tom, že ještě neumíme pořádně komunikovat a podobně.

Ty dvě těsné prohry v prodloužení asi zamrzí, co?

No těsné byly jen na jedné mapě a to shodně na Cache, tím pádem bychom museli hrát ještě třetí mapu. Zamrzí to, ale taky to není něco, co se ještě nestalo a něco kvůli čemu bychom měli depkovat.

Jaké největší ponaučení si z ligy vezmete, které vás posune jako tým dopředu?

Že na této scéně nejde hrát bez 5 aimerů v týmu a dobrého in-game leadera.

Vyčníval podle tebe z Necroraisers někdo, nebo jste si všichni 0-3 zasloužili?

Já jsem rád, že se dařilo honesovi, hraje CSko už od roku 2005 a jsem rád, že dává takové bomby a že se o něm tak začíná vědět. Je to fakt GOD.

Před posledním zápasem jste vyměnili Roccu za nAchyho, co bylo příčinou?

Rocca tento měsíc jede do Londýna a nemá peníze na to jezdit na lanky kvůli tomu, že to vše dal za tu cestu a ubytování. Takže jsme se rozhodli, že mu dáme bench, protože by nemělo cenu s ním trénovat, pokud by nemohl jezdit na lanky.

Jaké jsou plány vašeho týmu pro zbytek sezóny? MČR je pro vás bohužel daleko.

Plán byl jet na každou lan, která v září je. KoA LAN se zrušila, takže zbýva už jen pár. Budeme nadále trénovat a potom uvidíme.

A ještě tvůj tip, kdo postoupí na LAN finále ROG COOL ligy a jakým poměrem vyhraje?

Postoupí eXtatus a eEriness a finále skončí 2x 16:0 pro eXtatus. sorry blade.

Díky za rozhovor, chtěl bys závěrem něco dodat?

Chtěl bych dodat jen "fleszchcesz"?


Závěrem jen doplníme, že krátce po vypadnutí z ROG COOL ligy se jeden z hráčů rozhodl spolu s Filipem 'rocca' Ročejdlem odejít. Novou posilou tak není pouze David 'nAchy' Nacházel, ale na pozici nového in-game leadera Tomáš 'tremb1' Trembulák nahrazuje Matěje 'MatiK' Báru.

Nynější složení Necroraisers:

{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný
{#Česká Republika} Jan 'hones' Urválek
{#Česká Republika} Tibor 'wapreN' Pavlíček
{#Česká Republika} David 'nAchy' Nacházel
{#Slovenská Republika} 
Tomáš 'tremb1' Trembulák

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.