Přejít k hlavnímu obsahu

ZEDKO v GUNRUNNERS, CZ/SK scéna v bouři

28. 5. 2014 | 19:05 Counter-Strike 2
Jindřich 'ZEDKO' Chyba se vrací ke svému bratrovi do GUNRUNNERS, zatímco se s týmem loučí právě jeho náhrada Jiří 'KozliQ' Kozel. Podle zvěstí na scéně se chystá spojení týmů eSuba a nEophyte.Zvěsti na scéně by mohly způsobit vlny velikosti tsunami v případě, že se změny v hned pěti týmech zároveň potvrdí. nEophyte, eSuba, Infected Gaming a NecroRaisers jsou podle nich ve víru změn, zatímco GUNRUNNERS už návrat ztraceného bratra potvrdili.
Výchozí obrázek

Jindřich 'ZEDKO' Chyba se vrací ke svému bratrovi do GUNRUNNERS, zatímco se s týmem loučí právě jeho náhrada Jiří 'KozliQ' Kozel. Podle zvěstí na scéně se chystá spojení týmů eSuba a nEophyte.

Zvěsti na scéně by mohly způsobit vlny velikosti tsunami v případě, že se změny v hned pěti týmech zároveň potvrdí. nEophyte, eSuba, Infected Gaming a NecroRaisers jsou podle nich ve víru změn, zatímco GUNRUNNERS už návrat ztraceného bratra potvrdili.

Jindřich 'ZEDKO' Chyba totiž odchází od nEophyte a vrací se zpět ke svému bratru Tomáši 'jAPKO' Chybovi a tedy je zpět stará sestava Citrons, protože odchozím je právě Jiří 'KozliQ' Kozel, kterého jsme viděli hostujícího za eSubu na EIZO CS:GO LAN tento měsíc.


ZEDKO se vrací ke kořenům (foto: District Prague)

Kozel je tedy prozatím na volné noze, přestože poslední zvěsti říkají, že už si našel nový tým v podobě NecroRaisers obohacených o Tomáše 'teCkoO' Koširera z Infected Gaming. Z jeho týmu totiž - pokud se zvěsti potvrdí - může odejít mladý Patrik 'zeRo-' Žúdel do nové sestavy, která se údajně má složit z částí eSuby a nEophyte. Celou akcí nás provádí i různé Facebook statusy jmen jako Jaroslav 'VANTICEK' Dudla, Tomáš 'jAPKOo' Chyba nebo Peter 'uno' Lipowski, kteří přikládají do už tak obrovského ohně zvěstí.

"Odešel jsem od nEophyte hlavně z důvodu lhaní ze strany KAPARZA, kde si skládal za zády nový tým a obelhával tak svůj tým, že žádný nový tým není a nebude. Cituji z řeči KAPARZA: "Nehrajeme celý týden kvůli wantymu, to mám hrát jen DM a nebo eseu a z toho soudíš, že mám jiný tým?". Samozřejmě lidi nejsou hloupý a dokážou si složit A+B... Pokud se mrkneme na Facebook page una, máme to potvrzené i od oskara, tak proč KAPARZO lhal? S takovými lidmi, kteří podkopávají nohy svým spoluhráčům opravdu hrát nebudu. A to jsem mu pěvně věřil. Jsem samozřejmě rád, že jsem přestoupil zpět ke klukům, s kterými jsem zažil taky dost úspechů a už se těším na blížící se district :).

Názor na nové sestavy nEophyte v sestavě uno a kaparzo - to nejde k sobě, takže to chce čas, kdy se asi zase rozpadnou a co se týče NecroRaisers ukáže čas, špatný tým by to nemusel být..."

{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba

To by znamenalo obrovské změny na scéně včetně vytvoření jednoho "supertýmu", jako se podobným složením s oblibou říká ve světě, srovnatelného s příchodem Tomáše 'oskar' Šťastného do eSuby v roce 2009.

Oficiální sestava GUNRUNNERS je následovná:

{#Česká Republika} Tomáš 'jAPKOo' Chyba
{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Matěj 'thieff' Žádník
{#Česká Republika} Jan '.joHNY' Růžek
{#Česká Republika} Jindřich 'ZEDKO' Chyba

Pokud se zvěsti potvrdí, sestavy následujících týmů budou takovéto:

nEophyte/eSuba supertým

{#Slovenská Republika} Peter 'uno' Lipowski
{#Slovenská Republika} Martin 'STYKO' Styk
{#Česká Republika} David 'Kaparzo' Lacina
{#Slovenská Republika} Tomáš 'barb1' Hrádek
{#Slovenská Republika} Patrik 'zeRo-' Žúdel

Infected Gaming

{#Slovenská Republika} Tomáš 'teCkoO' Koširer
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnátko
{#Česká Republika} Jiří 'KozliQ' Kozel
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk

Následující hráči by v tom případě byli na volné noze:

{#Česká Republika} Tomáš 'oskar' Šťastný
{#Slovenská Republika} Marek 'Rusel' Račko
{#Slovenská Republika} Tomáš 'xrayL' Ostrožlík
{#Česká Republika} Jaroslav 'VANTICEK' Dudla
{#Česká Republika} Tomáš 'Wantyy' Jarolím
{#Česká Republika} Karel 'fredi' Královec
{#Česká Republika} David 'berry' Mestek
{#Česká Republika} David 'bulletq' Hartman
{#Slovenská Republika} Michal 'KETUBOR' Csontoš
{#Slovenská Republika} Lukáš 'theton' Rybnický

Co říkáte na zatím nepotvrzené změny na naší scéně? Vytvoří se další týmy nebo přijdeme o řádku kvalitních hráčů, kteří zůstali na ocet?