Přejít k hlavnímu obsahu

Změny na americké scéně

4. 11. 2006 | 16:51
Tento týden není na Counter-Strike scéně o zajímavé přestupy nouze. Ať už je to elemeNtův návrat do rodné země, vyhození Genocideho z GG nebo třeba založení nového českého klanu 7gamerZ Gaming, kterému mimochodem premiéra na dnešním mezihernovém turnaji vůbec nevyšla a týmu se nepodařilo postoupit ani ze skupiny. Změny se ale nedějí pouze na scéně evropské. Na horké americké půdě hned trojice klanů oznámila změny ve svých sestavách. A nutno podotknout, že jich nebylo zrovna nejméně. První dvojicí jsou klany Revolution Sports a United5. Revolution Sports v průběhu týdne ztratili jednoho ze svých nejlepších hráčů Garett "Grt" Bambrougha, kterému se již dále nedařilo skloubit náročný rozpis hokejových utkání s hraním Counter-Striku na té nejvyšší úrovni a odchází tak do inactivity. Jako kompenzace tak do týmu příchází Gino "Gwhatkey" Wuttke, ale hned vzápětí se vedení týmu dozvídá další zdrcující zprávu. Jeden z nejvěrnějších členů Dan "Mehler" Mehler se rozhodl, že se připojí k již zmiňovaným United5.  James O'Connor, lídr RS, ale náhradu nehledal nijak dlouho a do týmu povolal překvapivou posilu. Tou je profesionální hráč Counter-Strike:Source Trevor "p0s" Randolph.
Výchozí obrázek

Tento týden není na Counter-Strike scéně o zajímavé přestupy nouze. Ať už je to norsko.gif elemeNtův návrat do rodné země, vyhození francie.gif Genocideho z GG nebo třeba založení nového českého klanu cesko.gif 7gamerZ Gaming, kterému mimochodem premiéra na dnešním mezihernovém turnaji vůbec nevyšla a týmu se nepodařilo postoupit ani ze skupiny. Změny se ale nedějí pouze na scéně evropské. Na horké americké půdě hned trojice klanů oznámila změny ve svých sestavách. A nutno podotknout, že jich nebylo zrovna nejméně.

První dvojicí jsou klany usa.gif Revolution Sports a usa.gif United5. Revolution Sports v průběhu týdne ztratili jednoho ze svých nejlepších hráčů usa.gif Garett "Grt" Bambrougha, kterému se již dále nedařilo skloubit náročný rozpis hokejových utkání s hraním Counter-Striku na té nejvyšší úrovni a odchází tak do inactivity. Jako kompenzace tak do týmu příchází usa.gif Gino "Gwhatkey" Wuttke, ale hned vzápětí se vedení týmu dozvídá další zdrcující zprávu. Jeden z nejvěrnějších členů usa.gif Dan "Mehler" Mehler se rozhodl, že se připojí k již zmiňovaným United5. 

usa.gif James O'Connor, lídr RS, ale náhradu nehledal nijak dlouho a do týmu povolal překvapivou posilu. Tou je profesionální hráč Counter-Strike:Source usa.gif Trevor "p0s" Randolph.

Line-up Revolution Sports:

usa.gif James "jame^s" O'Connor
usa.gif Ted "LuckeyTed" Weinrich
usa.gif Josh "PineKone" Springer
usa.gif Gino "gwhatkey" Wuttke
usa.gif Trevor "p0s" Randolph
usa.gif Ashlin "icesalmon" Mudaly (backup)
kanada.gif Garett "Grt" Bambrough (inactive)

usa.gif United5, kteří v Mehlerovi získali velkou posilu, se ovšem dlouho neradovali. usa.gif Risasi "Kmode" Coffee totiž oznámil konec své CS kariéry. Podle U5-gaming.com ale i nadále zůstane v týmu - pouze bude plnit funkci v managmentu klanu. Coffe byl jedním z nejstarších a nejskušenějších hráčů v týmu a hrál klíčovou roli v dosavadních úspěších. Když se již konečně zdálo, že nic horšího U5 už potkat ani nemůže, oznámil organizaci ukončení smlouvy usa.gif Shaun “hostile” Catron. Opět známý skiller na jehož hře stály výsledky týmů jako iDemise nebo JaX Money Crew. Před U5 stál nyní nelehký úkol přivést pátého hráče do squadu. A poradili si s ním na jedničku. Tím vyvoleným se stal usa.gif Joe Perez, dřívější hráč Aggression a Cyberglobe.

Line-up United5:  

usa.gif Matt "PaTyoJoN" Iantosca
usa.gif Ryan "rp" Pham
usa.gif Dan "mehLer" Mehler
usa.gif Noah "StrikeR" Alvarado
usa.gif Joe Perez

Třetím týmem zapojeným v této velké rošadě je celek usa.gif Aggression (bývalí Check-Six.usa). U nich se situace začala obracet k lepšímu když se jim vrátil po pouhém jednom měsící u Pandemic usa.gif Bobby "kEEN" Aihama. Pořád ovšem chyběl patý hráč a asi správně tušíte kdo sestavu nakonec doplnil. Nebyl to nikdo jiný než usa.gif Shaun “hostile” Catron.

Line-up Aggression:

usa.gif Jimmy "foogz" Koller
usa.gif Peter "supply" Lee
usa.gif Cyrus "org" Habibi
usa.gif Bobby "kEEN" Aihama
usa.gif Shaun "hostile" Catron

zdroj: www.sk-gaming.com

by inF