Přejít k hlavnímu obsahu

100 Thieves posilují o bývalého midlanera Cloud9 a korejskou legendu

2. 12. 2020 | 18:00 League of Legends
Na tým 100 Thieves se určitě budeme chtít jako česko-slovenská komunita v dalším roce zaměřit co nejvíce, protože do tohoto LCS týmu zamířil Aleš "Freeze" Kněžínek. S kým bude v nové kapitole spolupracovat?
100 Thieves posilují o bývalého hráče Cloud9 a korejskou legendu
100 Thieves posilují o bývalého hráče Cloud9 a korejskou legendu

Sestava 100 Thieves už je známá nějaký ten pátek. Ze základní pětice zůstal pouze toplaner Ssumday, zbytek sestavy tvoří loňští zástupci Golden Guardians: Closer, Damonte, FBI a huhi. Celkem bude v úzkém kontaktu se soupiskou hned osm členů realizačního týmu. Za vše bude zodpovědný bývalý komentátor a současný generální manažer Papasmithy, který všechny níže jmenované tváře vyzpovídal a do týmu najal. Nejdůležitější úlohu bude mít v rámci LCS týmu dvojice Tony "Zikz" Gray a Aleš "Freeze" Kněžínek. První jmenovaný bude plnit roli hlavního trenéra, český veterán bude plnit roli strategického kouče, který by měl mít hlavní slovo, co se týče draftu. 

Academy tým bude mít na starosti čerstvě vysloužilý midlaner Goldenglue, který si zahrál v týmech jako Cloud9, Golden Guardians či Evil Geniuses. Jako jeden z mála má tým 100 Thieves také třetí tým, který v loňském roce působil na amatérské scéně. Sestavu 100 Next bude trénovat někdejší academy toplaner FakeGod, který v krátkém časovém období pobyl i na nejvyšší úrovni severoamerické scény. Strategickou a analytickou část realizačního týmu pak dotváří dvojice Kai a JungleJuice, kteří spolu v 100 Thieves působili i v loňském roce.

Goldenglue

Asi nejvěhlasnější posilou trenérského týmu je bývalý support týmů jako TSM a hlavně MiG Blaze, Azubu Blaze a CJ Entus Blaze Lustboy.Ten po ukončení profesionální kariéry působí hlavně v roli analytika a pozičního kouče. Právě na individuální tréninky by se měl Lustboy zaměřit i v jeho novém působišti, kam zamířil z Team SoloMid. 

Štítky: lcs, 100 Thieves, freeze