Přejít k hlavnímu obsahu

33. díl COOL Esport přinese mimo jiné rozhovor s Andrewem z eSuby

20. 8. 2020 | 10:41 Prima COOL
Bývalý elitní hráč World of Tanks Ondřej "Andrew" Zeman bude hostem dalšího, letos již 33. dílu televizního magazínu COOL Esport. Sledovat ho můžete v sobotu od 11:40 na Prima COOL!
Ondřej "Andrew" Zeman
Ondřej "Andrew" Zeman

Ani tento týden nebudete ochuzeni o svoji dávku toho nejpodstatnějšího, co přineslo posledních pár dní ve světě esportu – letos již 33. pokračování televizního pořadu COOL Esport se na vás bude těšit v sobotu od 11:40. A mimo již zmíněného okénka s aktualitami nabídne také třeba rozhovor s bývalým předním hráčem World of Tanks a současným manažerem eSuby Ondřejem "Andrew" Zemanem, zajímavé téma, v němž se podíváme na to, jaké celebrity se věnují esportu, či na oblíbené rubriky, jako je třeba Slovník hráče. K tomu všemu navíc na konci také odstartujeme dlouhodobou soutěž o herní počítač od HAL3000. Dívat se zkrátka vyplatí i tentokrát!

O jakou mašinu se hraje?

Herní sestavy HAL3000 MČR Finále jsou bestsellery tohoto roku a varianta Pro je dokonce dlouhodobě TOP 1 žebříčku prodejce CZC.CZ. Tato varianta s certifikací MČR je osazená oblíbeným šestijádrem AMD Ryzen 1600 a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660 Super. Počítače HAL3000 lze v různých konfiguracích pořídit na stránkách www.hal3000.cz.

Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend