Přejít k hlavnímu obsahu

Agraelovi fanoušci rozpoutali neskutečnou válku donatů. Kam až se částka vyšplhá?

28. 5. 2020 | 08:32 Twitch.tv
Jak je již na Twitchi zvykem, diváci podporují své oblíbené streamery formou dobrovolných příspěvků a je také naprosto běžné, že někteří zkrátka obdrží více, než jiní. V současnosti ovšem vypukla u Agraela na kanále neskutečná válka donatů, která trhá rekordy. Kam až tohle šílenství eskaluje?
Agraelus Donate
Agraelus Donate

Agraelus na svém Twitch kanále prožívá opravdu bláznivý měsíc plný tučných donatů, jelikož se jeho fanoušci rozhodli bojovat o prvenství top donátora na streamu. Abychom byli přesnější, jedná se pouze o dva majetné rivaly! Až do současné chvíle měl vždy absolutní prvenství LastGameBlitz, který je na streamu už známou firmou a pravidelně přispívá opravdu velkými částkami. Doteď si držel první místo v tabulce největších jednorázových donatorů se sumou 35 000 korun, čemuž tak bylo již od loňského května.

Avšak nyní, o rok později, se konečně našel nový vyzyvatel, tomlincoln91, který přerušil Blitzovu nadvládu ohromným donatem 50 000 korun. Tímto příspěvkem se stal novým největším jednorázovým donátorem streamu, což LastGameBlitz nenechal dlouho bez odpovědi a znovu se dostal do vedení s částkou 70 000 korun. Většině diváků bylo hned jasné, že to Blitz nenechá jen tak, ovšem nikdo asi nečekal, že nový vyzyvatel na to znovu odpoví, a to rovnou neskutečnou částkou 100 000 korun.

Během jednoho měsíce tedy Agraelus zaznamenal 3 změny ve vedoucí pozici největšího jednorázového donatu na kanále, ovšem ten poslední zcela určitě překonal ve své výši jakýkoliv z příspěvků na scéně českého Twitche vůbec. Co ale můžeme čekat teď, do jakých částek se tato donatová válka dostane? To se musíme nechat překvapit, protože měsíc ještě není u konce. Agraelus každopádně plánuje příští měsíc uspořádat charitativní stream, což je skvělá příležitost na pokračování souboje takového formátu pro dobrou věc a ne pro nastolení dominance, tak se určitě zastavte!

Štítky: Agraelus