Přejít k hlavnímu obsahu

Alinity si dává 3 dny pauzu, nechtěně ukázala bradavku

28. 4. 2020 | 16:23 Twitch.tv
Alinity je známá zahraniční streamerka, kterou si možná ještě budete pamatovat z minulého roku, kdy údajně měla týrat své domácí mazlíčky – kopat do psa, dávat kočce vodku a hodit s další kočkou o zem (z této situace se stal asi nejznámější klip). Nyní po roce má však streamerka další problém, který se rozhodla řešit po svém.
Alinity
Alinity

Alinity si během hraní Just Dance na svém streamu chtěla dát polštář pod triko, nicméně pod ním neměla spodní prádlo a triko si vyhrnula o trochu víc. Když si tedy uvědomila co udělala, a že se dopustila tzv. "accidental nudity", tak se rozhodla sama sobě dát 3 denní suspendaci, o čemž informovala na svém Twitteru.

Twitch k Alinity nakonec nebyl tak přísný, jako ona sama k sobě, takže ji potrestal pouze 24 hodinovým banem, nicméně ona sama je odhodlaná ho dodržet. Sama se k tomu řekla, že jde prakticky o volno, které si sama vzala, aby přemýšlela nad svými chybami.

Co říkáte na přístup Alinity, je podle vás od ní moudré takto sama vyřešit své chyby a nečekat na potrestání od Twitche?

Štítky: Twitch, Alinity