Přejít k hlavnímu obsahu

Angličtí FIFA hráči budou mít šanci reprezentovat svou zem na eNations Cupu díky turnaji Beat the eLions

14. 2. 2020 | 19:00 EA SPORTS FC 24
Anglická fotbalová asociace nabízí fanouškům z celé země možnost stát se členem eLions, anglického národního týmu v simulátoru FIFA, zahrát si v dalším eNations Cupu a pokusit se získat pohár pro svou vlast.
Beat the eLions
Beat the eLions

Turnaj se bude pořádat jak pro hráče na konzoli Xbox, tak PS4 a pomůže vybrat nejlepší anglické střelce pro reprezentaci svého státu na největším národním turnaji ve hře FIFA.

Celé klání odstartuje dvěma otevřenými kvalifikacemi. První proběhne 2. a 3. května, ta druhá pak bude následovat 4. a 5. května. Dva nejlepší hráči na každé konzoli – jeden z každé kvalifikace – poté postoupí do finále Beat the Lions, které se odehraje 19. května. Zde změří síly s Harrym „Hashtag Harry“ Heskethem a Kylem „Lyricz“ Edwardsem, nejlépe hodnocenými hráči z FIFA 20 Global Series.

lyricz

Finále se odehraje ve Wembley Stadionu v Londýně. Uvidíme zde soupeřit těchto šest hráčů a nejlepší z nich se na závěr utkají s loňskými eLions – Donovanem „Tekkz“ Huntem a Tomem „Tom“ Leesem. Pokud je porazí, převezmou jejich místo v eNations Cupu. Ačkoliv jde o loňské čtvrtfinalisty eNations Cupu, tak Tekkz i Tom ukázali slabiny na nedávném eClub World Cupu, kde jim v semifinále dala stopku nová organizace Ellevens.

Finále turnaje Beat the eLions bude vysílané na oficiálním anglickém YouTube kanále. FIFA eNations Cup se poté odehraje 22. až 24. května v Kodani.