Přejít k hlavnímu obsahu

Beast Gaming se stane skutečností! MrBeast potvrzuje vznik vlastního League of Legends týmu

3. 11. 2020 | 16:09 League of Legends
Kromě toho, že se v esportové scéně League of Legends točí neuvěřitelné množství peněz, je to i skvělá a dechberoucí podívaná, o čemž je přesvědčená i legendární tvář YouTube. MrBeast na svém nedávném streamu potvrdil své předešlé tweety o založení vlastního LoL týmu, Beast Gaming už tedy není pouhou spekulací!
MrBeast Tým
MrBeast Tým

Oblíbená YouTube tvář a známá osobnost, Jimmy 'MrBeast' Donaldson, se před několika dny zmínil na Twitteru, že jedním z jeho snů je založit vlastní League of Legends tým, a jak se zdá, činy na sebe nenechaly dlouho čekat. Na nedávném 24hodinovém streamu, kde MrBeast podepisoval produkty pro své fanoušky, padla znovu otázka, zda-li stále trvá na svém plánu sestavit vlastní LoL tým, načež bez váhání odvětil, že ano!

YouTuber dokonce potvrdil, že to není jenom sen, ale věci jsou již v pohybu a brzy se stoprocentně dočkáme nového a jedinečného Beast Gaming LoL týmu. MrBeast se již přiznal, že je obrovským fanouškem League of Legends a protože sledováním profesionálních zápasů tráví spoustu času, rád by se podíval na tým, který by byl přímo jeho. A protože MrBeast je ohromnou a vlivnou celebritou, nabídky na spolupráci se objevily téměř okamžitě.

Už od jeho prvotního příspěvku se to nabídkami na spolupráci jen hemžilo a zapojily se i opravdu veliké organizace. MrBeast je obrovskou osobností s téměř 46 miliony subscribery na YouTube, což z něj automaticky dělá vlivnou hvězdu, která osloví neskutečnou masu lidí. Proto není divu, že se ozvali i představitelé například z TSM nebo Fnatic, jedněch z největších a nejznámějších esportových organizací. Nechme se však překvapit, jak se věci skutečně vyvrbí a zda-li bude Beast Gaming stát opravdu za to!

Štítky: MrBeast