Přejít k hlavnímu obsahu

BLAST uspořádá velký turnaj pro týmy mimo TOP 20, o 30 tisíc dolarů si zahrají i SINNERS

29. 4. 2021 | 10:30 Counter-Strike 2
BLAST, to není jen obrovský turnajový okruh pro nejlepší týmy světa. Jeho organizátoři myslí i na nižší sféry evropské scény, a proto již podruhé uspořádají soutěž s názvem BLAST Rising. Do té obdrželo pozvánky 24 týmů mimo nejlepší světovou dvacítku, které se od 3. května utkají o 30 tisíc dolarů. Chybět samozřejmě nebude ani náš zástupce.
BLAST Rising
BLAST Rising
Zdroj: oficiální grafika

BLAST Rising od fantasyexpo bude dalším ze zajímavých Tier 3 evropských turnajů. Celkem mezi účastníky najdeme tři týmy z nejlepší světové třicítky, mezi řadou dalších známých jmen ale figurují i SINNERS Esports. Nejlepší český celek většinu soupeřů z tohoto turnaje již z minulosti zná, půjde tedy o další pokus získat cenný titul na mezinárodní scéně. Celý turnaj vypukne již 3. května, jednotlivé skupiny v GSL formátu se však budou hrát postupně, takže na SINNERS se dostane až 12. a 13. května. Jejich soupeři budou Apeks ze Švédska, juniorka NAVI a maďarská sestava Budapest Five. O největším favoritovi skupiny zřejmě není sporu.

Do play-off z každé ze šesti skupin postoupí nejlepší dva týmy, vzhledem k počtu skupin však proběhne ještě Last Chance o zbylé čtyři sloty v play-off, což se bude týkat všech týmů na třetích místech. Vzhledem k našemu partnerství s ekosystémem BLAST se můžete těšit na živé streamy z naší produkce. Zapište si tedy 12. a 13. května do vašich kalendářů, těšit se totiž můžete na komentované přenosy nejlepšího českého týmu historie.

BLAST Rising
BLAST Rising
Zdroj: oficiální grafika
Štítky: BLAST Rising, SINNERS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.