Přejít k hlavnímu obsahu

BloodyDevils odhalili soupisku pro rok 2021

17. 1. 2021 | 12:37 Counter-Strike 2
Scéna není pouze o profesionálních a poloprofesionálních týmech, které hrají první housle. Důležitý je každý fungující celek či organizace, jež se nebojí dlouhodobě na scéně zapojit. Jedním z příkladů jsou i BloodyDevils, kteří začátkem týdne odhalili složení svého CS:GO týmu pro novou sezónu.
BloodyDevils
BloodyDevils
Zdroj: BloodyDevils

BloodyDevils se v loňském roce nejvíce proslavili nečekaným postupem do jarní sezóny 1. Tipsport COOL ligy, když v kvalifikaci zaskočili BRUTE. Tam je ale bohužel sužovala nestabilita sestavy a chvíli to vypadalo, že v soutěži skončí bez jediné výhry. Tři body jim tehdy zajistila jediná výhra nad eSubou, což ale nenásledovalo nic jiného než pouhý pád do druhé ligy, kde si Kokaina kolem sebe postavil zbrusu nový kádr. Ani ten ale nevydržel beze změn, což mělo za důsledek i těsné nepostoupení mezi čtyři nejlepší týmy a tím pádem i neúčast v baráži.

Nová sezóna však v BDS odstartuje za doprovodu zcela jiných jmen. Jádro nové sestavy tvoří členové bývalého týmu Online Vision Gaming, v jejichž barvách se Tadeáš 'TDH1' Hron a Jan 'suci' Trefil zúčastnili právě i letní sezóny 2. Tipsport COOL ligy. Historii ve stejné organizaci má i Michal 'Majky' Švancara, který však o něco více proslul na Mistrovství Slovenska, kde s týmem dErmia bojoval o medaile. Pro rok 2021 už sice byl oznámený v týmu Universe, jehož složení se ale bohužel nové sezóny ani nedožilo. Čtvrtým do party BDS je Ondřej 'dr3wii' Vítek, který dříve hájil například barvy organizace NecroRaisers, a celou pětici uzavírá jediný slovenský hráč v sestavě, Patrik 'outex' Tomko. Ten je současně i nejméně známým jménem nového složení BloodyDevils.

Sestava BloodyDevils pro rok 2021:

 Česká republika Tadeáš 'TDH1' Hron
 Česká republika Jan 'suci' Trefil
 Česká republika Michal 'Majky' Švancara
 Česká republika Ondřej 'dr3wii' Vítek
 Slovensko Patrik 'outex' Tomko

Štítky: BloodyDevils
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.