Přejít k hlavnímu obsahu

Bragging Rights turnaje jsou tu, jak se můžete přidat?

9. 1. 2021 | 19:01 Fortnite
Nový rok přináší i nové turnaje, mezi první z nich patří Bragging Rights turnaj.
Bragging Rights turnaj
Bragging Rights turnaj

Pokud chcete prověřit své zkušenosti ve Fortnite, tak Bragging Rights turnaj je pro vás ideálním místem. Bude se odehrávat po většinu pátků v 5. sezóně a pokud se chcete přidat, nebo vás zajímá jaké jsou odměny, zde je kompletní shrnutí toho, co o turnaji potřebujete vědět.

Jak se přidat?

Narozdíl od cash cupů bude Bragging Rights otevřen pro všechny hráče. Ať už jste někdo, kdo si nenechá ujít žádný turnaj, nebo jen zelenáč, do turnaje se můžete připojit bez jakýchkoliv omezení. Turnaj se nachází v tabulce turnajů, pokud budete mít spoluhráče, tak musíte hrát na stejné platformě. 

Kdy se bude hrát?

Zatím známe rozvrh turnaje na leden. Zápasit se bude hrát každý pátek ve stejnou hodinu. Podle dostupných informací by turnaje měly pokračovat i po zbytek roku.

  • Turnaj 1. -   8. ledna, 14:00
  • Turnaj 2. - 15. ledna, 14:00
  • Turnaj 3. - 22. ledna, 14:00
  • Turnaj 4. - 29. ledna, 14:00

Budou i odměny?

Na rozdíl od cash cupů nejsou v nové sérii turnajů odměny. Jména nejlepších budou ale zveřejněna na Fortnite Twitteru, takže pokud by pro vás toto bylo odměnou dostatečnou, neváhejte si zabojovat o své místo na výsluní. 

Způsob hodnocení

Bragging Rights se bude hrát v trojících. Dalším pravidlem je, že hráči z týmu musí hrát na stejné platformě. Současný způsob bodování soutěže je velmi podobný tomu, který najdete v jiných turnajích. 

Bodování
Bodování
: Epic Games
Zdroj: ginx.tv
Štítky: Bragging Rights