Přejít k hlavnímu obsahu

Brute vstoupí do nové sezóny eventem ve Vnitroblocku

27. 1. 2020 | 10:38 Counter-Strike 2
Organizace BRUTE po loňských investicích už není pouze o zápasech a výsledcích, ale o celkovém budování. Za tímto cílem se na začátku posledního lednového týdne uskuteční akce pořádaná samotnou organizací, kterou bude vstup do nové sezóny, spojený s odhalením sestavy i nových dresů a dalšího oblečení.
Team Brute
Team Brute

BRUTE chtějí prásknout do koní hned zpočátku nové sezóny, kterou 27. ledna odstartují vlastním eventem. Jeho název hovoří sám za sebe: Esports Season Launch. Součástí akce konané v pražském Vnitroblocku bude představení CS:GO týmu na novou sezónu, poprvé tak na sebe dres navlékne Zdeněk 'daxen' Dušek, který je vidět na siluetě v oficiální události a který s BRUTE již od konce roku 2019 odehrál pár turnajů.

O jaký dres ale půjde, to zatím nevíme, protože módní přehlídka týmového oblečení bude jedním z bodů programu. Těšit se můžete i na CS:GO soutěž o tenisky z Footshopu či herní periferie značky DELL, nebo samotnou tiskovou konferenci na téma zázemí profesionálního herního klubu. Celou akci zakončí afterparty.

Kompletní informace o celé události najdete přímo na Facebooku, vstup je samozřejmě zcela zdarma.

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Team Brute
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.