Přejít k hlavnímu obsahu

Bude J Balvin další postavou Party Royale?

18. 10. 2020 | 08:00 Fortnite
Epic Games je známý pro své crossovery a spolupráci s významnými hudebními umělci, kteří na hlavním pódiu podněcují hráče k tanci svou rytmickou a návykovou hudbou. Podle dostupných leaků by měl dalším takovým umělcem být právě J Balvin.
j balvin
j balvin

Party Royale je popisován jako expanzivní a vyvíjející se prostor pro hráče, ve kterém mohou chillovat se svými přáteli a účastnit se různých aktivit. Díky tomuto režimu se koncept hudebních koncertů, odehrávajících se na samostatném ostrově, stal jedním z nejnovějších trendů. Už jsme viděli umělce jako je Marshmello, Travis Scott a Steve Aoki, jak ve Fortnite pořádají velkolepé koncerty. Naposledy jsme mohli vidět na scéně jihokorejskou senzaci s názvem BTS, kteří debutovali exkluzivním choreografickým videem pro jejich singl s názvem Dynamite. A nyní se podle posledních úniků můžeme těšit na mezinárodní superstar, kolumbijského zpěváka J Balvina.  

Podle jednoho španělského dataminera je prý dokonce v souborech zmíněna událost, která naráží na nadcházející party s J Balvinem. A kdo je vlastně J Balvin? Tento zpěvák je, jak už jsme psali, jedním z nejvýznamnějších kolumbijských umělců v latinském hudebním průmyslu. Je také často označován jako “Princ z Reggaetonu”. Během své kariéry spolupracoval s lidmi jako Cardi B, Beyonce a Dua Lipa, díky čemuž se stal globální hvězdou se singly “Mi Gente” a “I Like It”. Experimentoval též s různými hudebními žánry včetně elektra, house music, trapu a R&B. Nedávno se stal třetí celebritou, která obdržela své vlastní jídlo od McDonaldu, a to hned po Michaelu Jordanovi a Travisi Scottovi. 

Jak již bylo zmíněno, podle posledních úniků informací by mohl být dalším člověkem, který se objeví na ostrově Party Royale. To, zda tomu tak opravdu je, neví ale jistě nikdo z nás, a tak si na všechny nadcházející novinky musíme počkat. Nicméně si myslíme, že by byl J Balvin jako skin naprosto perfektní!  

mc