Přejít k hlavnímu obsahu

České týmy znají soupeře v EUM play-in, SINNERS se poměří s favority

27. 3. 2021 | 12:25 League of Legends
Známe podobu základních skupin play-in fáze European Masters Spring 2021, podaří se českým týmům postoupit do hlavní části turnaje?
EUM 2021
EUM 2021
Zdroj: European Masters

Čtyři postupová místa do finálového turnaje European Masters, ve kterém čekají nejlepší evropské týmy a štědré finanční odměny. 16 celků bylo rozlosováno do čtyř skupin, první dvě místa z každé postoupí do play-off, z něhož vzejde čtveřice organizací, které se připojí k mistrům a finalistům nejlepších regionů a budou ve finálovém evropském turnaji bojovat o celkový prize pool 150 000 €. V pondělí začíná play-in fáze.

Domácí šampion eSuba má přijatelný los, nejtěžším soupeřem pro ně bude akademie LEC týmu Schalke 04 Evolution, kterou v roli kouče vede bývalý hvězdný support Christoph "nRated" Seitz. Hratelnými soupeři by měly být druhé seedy z italské a pobaltské ligy, Mkers a Method2Madness.

EUM Groups
EUM Groups
Zdroj: European Masters

Na SINNERS čeká o poznání tvrdší oříšek. Mimo organizace Goskilla, která ovládla Baltic Masters, čeká ve skupině C třetí tým posledního ročníku francouzské LFL, která je v současnoti považovaná za nejlepší regionální soutěž, Vitality.Bee. A jakoby jedna akademie LEC týmu nestačila, do play-in z druhého místa severoevropské NLC proklouzli Fnatic Rising, kterým na midu operuje ostřílený Fabian "FEBIVEN" Diepstraten.

Cestu našich celků skupinovou částí a případnými play-off můžete s českým komentářem sledovat živě na kanále Hitpointu, který počínaje pondělím 29.3. přinese přenos play-in i finálového turnaje European Masters.