Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč mikigoalie se upsal známé organizaci Movistar Riders, zároveň ale přišel o spoluhráče kvůli podvádění

17. 1. 2021 | 15:21 VALORANT
Radost a velké naštěstí potkalo v rychlém sledu českého VALORANT hráče mikigoalieho. Bývalá nechvalně proslula postava domácí CS:GO scény působí v zahraničí a jeho dalším angažmá je španělská organizace Movistar Riders. Tam však krátce po oznámení hned přišel o jednoho spoluhráče.
Movistar Riders
Movistar Riders

Michael 'mikigoalie' Buzek se i přes několik dlouhodobých trestů v dobách CS:GO dokázal jednou dostat na MČR i finále COOL ligy. Když ale světlo světa spatřila nová FPS hra od Riot Games VALORANT, tak se okamžitě zamiloval do postavy Jett, se kterou se hned stal jedním z nejlepších hráčů nejen u nás. V loňském roce jej cesta zavedla až do týmu Inside Games, který jej však při zajímavé nabídce neměl problém pustit do zahraničí.

Pod křídly Inside Games se dokázal v evropském žebříčku od VLR dostat až na 17. příčku, jeho cíle ale zřejmě byly stále vyšší. Prvního listopadu se tak rozhodl rozšířit řady italského týmu Totem Esports, ani tam ale dlouhodobé štěstí nenašel. Další kapitolu startuje až v novém roce, když se tento víkend oficiálně upsal známé španělské organizaci Movistar Riders. Ta propustila svoji bývalou sekci, do té doby 27. nejlepší tým Evropy.

Nová pětice pod vedením venezuelského střelce Carlose 'scarx' Sáncheze je opravdovou všehochutí. Vedle mikigoalieho nabízí také hráče z Polska, Maďarska a Portugalska – v posledním případě to už ale neplatí. Hned po prvním turnaji, kvalifikaci na Rising Series, totiž Rui 'rapaztriste' Fonseca musel být z týmu propuštěn z důvodu používání nepovolených prostředků. Mikigoalieho tým si tak musí hned hledat nového pátého hráče.

Aktuální složení Movistar Riders:

 Venezuela Carlos 'scarx' Sánchez
 Polsko Maks 'kamyk' Rychlewski
 Maďarsko Mihály 'Tishler' Kállai
 Česká republika Michael 'mikigoalie' Buzek

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.