Přejít k hlavnímu obsahu

Český učitel programování přišel se zajímavým nápadem, své hodiny streamuje na Twitchi

2. 11. 2020 | 17:29 Twitch.tv
Na Twitchi si může svou cestu vyšlapat opravdu každý, kdo přijde se zajímavým nápadem. Výjimkou tak není ani vynálezávý český učitel programování, který se rozhodl hodiny se svými žáky spojit s živým vysíláním na Twitchi, čímž dal vzniknout vážně unikátnímu obsahu!
Učitel na Twitchi
Učitel na Twitchi

V současné době mají nejen všichni žáci, ale i učitelé značně ztíženou situaci a není zrovna nejjednodušší vědomosti vstřebávat ani předávat. To však učitelům nezabránilo jejich distanční výuku inovovat a rozvíjet nejrozličnějšími způsoby. Světě div se, dokonce i v tomto případě si někteří vynalézaví učitelé našli cestu skrze streamovací platformy a šikovně tak spojili výuku se zábavou, ale hlavně zajímavým a jedinečným obsahem.

Český kanál forsenpls1, který je pojmenovaný po známé švédské osobnosti Twitche, právě dokázal spojit distanční výuku a živé vysílání do jednoho, čímž dal na domácí scéně vzniknout vážně raritnímu obsahu. Za vším stojí učitel programování, jenž se rozhodl své online hodiny s žáky vysílat živě a zajímavě tím zabil dvě mouchy jednou ranou, svou práci spojil s opravdu unikátní tvorbou, ze které se mohou poučit i samotní diváci.

Kromě rozmanitých vyučovacích hodin můžete na streamu občas vidět i nějaký ten gameplay a hlavně pokecat v chatu, pokud vás něco zajímá. Je skvělé vidět, že i nepříznivá situace nakonec vedla i v něco pozitivního a vznikl tak tento zajímavý projekt. Určitě se také přijďte mrknout a podpořit tak i učitele na oblíbené streamovací platformě, každý je tu přeci vítaný!