Přejít k hlavnímu obsahu

Cinnpie, komentátorka Super Smash Brosh, je obviněna ze sexuálního vztahu se 14letým hráčem

3. 7. 2020 | 08:00 Všechny hry
Troy „Puppeh“ Wells, jeden z předních hráčů Smash Ultimate, řekl, že komentátorka Super Smash Bros. a streamerka Cinnamon „Cinnpie“ Dunson s ním „začala sexuální rozhovory“ a později spolu měli sexuální vztah, a to v době, kdy mu bylo pouhých 14 let. Oproti tomu mělo „Cinnpie“ být už 24.
Puppeh
Puppeh

Vše podle Troye mělo začít v roce 2016, když společně často jezdili na velké turnaje, často cestoval s Cinnamon a dalšími. Během léta toho roku Puppeh tvrdí že Cinnpie s ním začala sexuální konverzace skrze Snapchat a že si každý den na Facebooku vyměňovali zprávy. 

Později v létě měla údajně opilá Cinnpie povalit Troye na zem a začít se s ním muchlovat předtím, než zamířili zpět na poturnajovém setkání, aby si ještě zahráli Smash. 

„Ten incident trval asi nějakých 15-20 vteřin a pak jsme se prostě vrátili a hráli dál,“ uvedl Wells. „Byl jsem celkem v šoku celou dobu, co se to dělo. Nijak moc jsem se nebránil, protože mi tehdy bylo 14 a opravdu moc se mi líbila.“

Wells řekl, že s Cinnpie často spali po tom incidentu ve společné posteli, také se začali líbat. Jejich sexuální vztah měl zajít až k orálnímu sexu, ke styku dojít nemělo. Pseudovztah měl vydržet přes léto, když mu Cinnpie neustále připomínala, že o tom nesmí nikomu říct, přiměla ho vymazávat historii zpráv na Facebooku a také říkala věci jako, že „můžou být spolu, jakmile mu bude 18“. 

„Neustále na mě používala gashlighting a nutila mě se neustále sám sebe ptát, zatímco mi bylo jenom 14 a snažil jsem se najít sám sebe,“ prozradil. „Protože jsem nemohl nikomu říct o svých zkušenostech, neustále mě to sžíralo. To, že jsem ji po tomto období vídal, mě hodně zraňovalo a neustále mě to při turnajích rozptylovalo.“

O vztahu mezi nimi se nemluví poprvé, někteřé lidé na virginské Smash scéně ho zmiňovali již od roku 2016. Když se záležitost stala opět tématem v roce 2019, oba obvinění popřeli. 

Cinnpie se k situaci zatím nevyjádřila, Smash Vedoucí panel se vyjádřil, že situaci monituruje a veškerá další tvrzení vznešená vůči jiným potenciálním násilníkům.