Přejít k hlavnímu obsahu

Co přinesl první turnaj z TP-link kvalifikační série na Samsung MČR mobile?

28. 5. 2019 | 22:31 Fortnite
Kvalifikace na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách ve Fortnite pokračují. Jak probíhal úvodní open cup druhé turnajové série?
Výchozí obrázek
TP-Link

Druhou kvalifikační sérii jsme si pro vás připravili ve spolupráci s TP-Link a její formát je naprosto stejný jako té úvodní. Série sestává ze tří otevřených turnajů, ve kterých účastníci hrají ve skupinách a za každý kill obdrží bod. Ty nejlepší dvojice pak postoupí do finále, ve kterém jsou ve hře zajímavé finanční odměny, další body a především čtyři místa na Sklizni, ze které postoupí čtyři nejúspěšnější přímo na Mistrovství. Kompletní vysvětlení systému a současný bodový stav naleznete zde.

TP-Link MČR turnajová série
Sobota 25. května 14:00TP-Link MČR NIGHTCUP 1. kvalifikace
Sobota 1. června 14:00    TP-Link MČR NIGHTCUP 2. kvalifikace
Sobota 8. června 14:00    TP-Link MČR NIGHTCUP 3. kvalifikace
Úterý 11. června 18:00TP-Link MČR NIGHTCUP 2. finále

První turnaj z této série došel ke konci minulý víkend a své štěstí v něm zkoušelo pěkných 29 dvojic. Nejlépe to střílelo duu, které hrálo pod přezdívkou Chemie,průměr:4.25, to si totiž odneslo pěkných 84 bodů. S velkou ztrátou se pak za nimi umístili Exiztern, kteří si odnesli bodů 50. TOP 3 z prvního open cupu této TP-Link MČR turnajové série pak uzavřeli iStrowe se 44 body.

Samsung MČR
Štítky: MČR mobile, TP-Link
miluju videohry a hlavně ligu legend