Přejít k hlavnímu obsahu

CORE CS:GO velikonoční turnaj je úspěšně za námi

2. 5. 2019 | 08:00 Counter-Strike 2
Uplynulou sobotu jsme byli svědky velikonočního CORE CS:GO turnaje. Jak turnaj probíhal, kdo si odnesl vítězství a jaká budoucnost čeká CORE turnaje?
Výchozí obrázek

Sobota 27. dubna patřila v žilinském ESCAPE clubu velikonoční edici CS:GO turnaje z dílen organizátorů CORE. Na turnaji se představilo celkem 7 týmů, které se utkaly o prize pool 150 eur, kromě kterých si nejlepší týmy rozdělily také nepeněžité ceny. A i když se turnaje účastnili hlavně méně známí hráči s potenciálem do budoucna, přesto se přišlo na místo podívat téměř 50 diváků.

Core CSGO

Konkurence byla velká, avšak po celodenním boji vyšel z turnaje jako vítěz tým 300kmDoŽiliny, který si ve finále poradil s celkem RallyeDakar a stal se vítězem sobotního klání. Kromě 100 € za první místo si hráči týmu odnesly také karambity od firmy Roy a proplacenou účast na nadcházejících Y-Games, zatímco RallyeDakar si jako cenu útěchy odnesli alespoň 50 € a poukaz na bowling pro 8 lidí v hotelu Encian v Rajeckých Teplicích.

A jaká budoucnost čeká turnaje CORE? Sami organizátoři byli s průběhem turnaje spokojení, proto již brzy začnou plánovat další edici turnaje. Jak ale bude další edice vypadat je nejisté.

Turnaj byl hodně povedený a byli jsme s ním spokojení. Teď si však dáme krátkou pauzu a 7.5. se s organizačním týmem setkáme na vision meetingu, kde probereme směřování našich turnajů. I když tato akce dopadla dobře a bez komplikací, stále je plno detailů, na kterých musíme zapracovat. Určitě chceme do budoucna přilákat větší počet partnerů a zajistit větší prize pool, zároveň stále přemýšlíme, jestli zůstat v přátelském prostředí ESCAPE Clubu, nebo se přesuneme do větších prostor. Nejdůležitější pro nás totiž je držet se naší myšlenky, tedy budovat komunitu a nové přátelství, a držet kvalitu nad kvantitou.

- Denis Uhrík, organizátor turnaje

Štítky: Core
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.