Přejít k hlavnímu obsahu

CR4ZY prodávají svou sestavu do Severní Ameriky

13. 1. 2020 | 15:10 Counter-Strike 2
CR4ZY vstoupili na scénu letos v červnu rebrandem z původního Valiance & Co, které pro esportovou veřejnost nemělo příliš žádnou identitu. Tato chorvatská organizace nejprve přišla o dva tahouny a nyní přichází o kompletní sestavu.
CR4ZY
CR4ZY

CS:GO bylo dosud jedinou hrou, kterou CR4ZY podporovali. Po prvotním vstupu na scénu, který provázely spíše narážky na komunikaci kolem nového brandu, si ale huNter a spol. svými výsledky vydobyli respekt. Právě bratranec slavnějšího NiKa spolu s nexou ale koncem roku přestoupil do G2 Esports. V sestavě je sice nahradili emi a SHiPZ a nedá se říct, že by tím celá sekce padla na pusu. Už v ní ale neskýtá potenciál, jako do té doby.

Portál HLTV.org potvrdil odkoupení celé sestavy organizací ze zámoří, nejvíce indícií by nasvědčovalo návratu TSM nebo Misfits na scénu. Teoreticky bychom mohli brát v potaz ještě CLG, ale zmíněná dvě jména by měla být těmi hlavními, ze kterých se během několika dní dozvíme pravdu. Od svého vstupu do TOP 30 světového žebříčku začátkem roku tým z TOP 20 nevypadl od března ani jednou, takže investice to může být zajímavá.

Barvy CR4ZY dosud hájil tento tým:

 Srbsko Nestor 'LETN1' Tanić
 Litva Rokas 'EspiranTo' Milasauskas
 Finsko Otto 'ottoNd' Sihvo
 Srbsko Luka 'emi' Vuković
 Bulharsko Georgi 'SHiPZ' Grigorov

 Irsko Neil 'NeiL_M' Murphy – trenér

Zdroj: hltv.org
Štítky: CR4ZY
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.