Přejít k hlavnímu obsahu

Crashies je třetím hráčem ambiciózní soupisky T1

25. 4. 2020 | 15:57 VALORANT
Korejská organizace T1 byla vůbec první, kdo představil svého profesionálního hráče ve Valorantu. Řeč je o Braxovi, na kterého následně navázal jeho někdejší CS:GO spoluhráč AZK. Třetí do party ale není takovou hvězdou, jakou kdysi byli oni dva.
Crashies
Crashies

Braxton 'Brax' Pierce, dříve známý jako swag, svého času platil za vycházející hvězdu severoamerické CS:GO scény, po velkolepém skandálu iBUYPOWER se ale on i jeho další spoluhráči museli stáhnout ze scény. Bany na Majory mají dodnes, a i když se jiných turnajů účastnit mohou, tak bez nejvyšší mety chybí motivace.

Proto se on, stejně jako následně Keven 'AZK' Larivière, přesunul na Valorant. Tohle duo bylo ve slavné organizaci T1 představeno již v minulých týdnech, na různých Invitational turnajích se ale dosud představovali s všemožnými různými spoluhráči. T1 stále nemají soupisku kompletní, od pátku jsou ale opět o krůček blíže.

Třetím do party se totiž stává další bývalý CS:GO hráč Austin 'crashies' Roberts, jenž sice nebyl v minulosti takovou hvězdou a působil spíše na Tier 2-3 americké scéně, ve Valorantu ale každý začíná takřka od nuly. Nejdůležitější je ryzí skill a chuť hře obětovat maximum času. Zatracovat jeho příchod není tedy na místě.

Štítky: T1
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.